Dan Tamas ar vrea sa candideze la presedintia Consiliului Judetean, dar nu il prea sustine nimeni din PSD

Dorinta lui Daniel Tamas de a candida la CJ a devenit aproape o obsesie. Pentru a-si indeplini visul, Tamas a fost in stare chiar sa isi tradeze prietenii de o viata, gasca de la Chinteni, prieteni care il acuza nu numai ca e tradator, ci si sifon. Desi nu exista in sondaje, Tamas considera ca poate face diferenta, lucru greu de crezut caci notorietatea in zonele rurale e esentiala pentru competitia electorala de la judet. Insa mai e ceva ce s-a intamplat in ultimele zile: Tamas a aflat pe pielea lui ca nu e iubit si agreat de colegii din PSD Cluj. 

Ieri, la Hotel Victoria, a avut loc o intalnire cu seful de cabinet al lui Ghita Simon, o intalnire penibilala care au participat vreo 60 de oameni si unde s-a frecat menta cu distinctie social-democrata. Apoi, catelusul Chirtes Horica i-a chemat pe cei din organizatia municipala la o bere, cumva ca sa mai interactioneze cu Dan Tamas si sa ii convinga sa il sustina la CJ. Atata doar ca organizatia municipala i-a dat flit lui Tamas si au baut berea in alta parte. Motiv pentru care Tamas s-a enervat si a plecat suparat acasa. Tztztz, nu e bine. Municipiul e esential pentru lupta la CJ.

Insa mai e una nasoala. Nici primarii nu il vor pe Tamas. Se pare ca unii dintre ei au un plan secret. Decat sa il sustine pe Tamas, prefera sa dea voturile altcuiva, cuiva care va candida independent la CJ. Cine o fi oare?

Adauga comentariu