Dan Sova, pe covorul rosu in mizeria de la Gara

Ajuns la Cluj pentru a dezveli o placa dedicata victimelor Holocaustului, ministrul Transporturilor, Dan Sova, a fost asteptat cu covorul rosu in cel mai murdar cartier al orasului.  

Probabil, din exces de zel si inca sub efectul aburilor electorali triumfatori, pesedistii din oras au tinut mortis sa-I puna ministrului culoarea castigatoare sub picioare. Sau poate asa s-au obisnuit alesii social democrati, sa fie plimbati cu barca si primiti ca niste regi intr-un cartier in care iti rupi rotula pe trotuar.

Sau poate acestea sunt cerintele preainaltului (sic!) Dan Sova, care, e un obisnuit al arogantelor. Pe vremea cand era ministru delegat pentru Proiecte de Infrastructura de Interes National si Investitii Straine, Dan Sova s-a lasat asteptat mai bine de patru ore pentru a inaugura trei kilometri dintr-o centura ce a mai fost inaugurata de doua ori.

foto: Eugen Olariu

Comentarii

Radu

28.05.2014 13:23

Prostovanul asta ce cauta aici?

Burebicebal

28.05.2014 18:27

Toate ca toate, dar unde aţi văzut voi mizerie în gara Cluj? Ne mândrim cu una dintre cele mai curate şi sigure gări din ţară şi voi o denigraţi gratuit. Pentru comparaţie încercaţi o vizită în Timişoara, Braşov, Teiuş, Arad, Dej...

Adauga comentariu