Dan Petrescu s-a hotărât! Rămâne la Cluj pentru a câștiga un nou titlu: „Veste excelentă pentru familia CFR-istă!”

Telenovela „Dan Petrescu la CFR” a luat sfârșit, cel puțin pentru moment. Deși părea decis să plece în Rusia, Dan Petrescu a ales să rămână pentru moment în Gruia.

Antrenorul a fost convins de cele 20 de milioane de euro care vor veni în urma participării în Europa League, la care se mai adaugă 20 de milioane de euro care vor ajunge în Gruia după ce clujenii au semnat un contract misterios de sponsorizare cu o mega companie din Europa.

Astfel, cu un buget de 30 de milioane de euro pentru anul următor, Dan Petrescu speră la o campanie de transferuri puternică, care să îi permită să defileze în campionat. 

„DAN PETRESCU RĂMÂNE LA CFR CLUJ!

Veste excelentă pentru familia CFR-istă la începutul anului 2020! Clubul CFR 1907 Cluj anunță faptul că antrenorul Dan Petrescu și-a prelungit contractul cu echipa noastră! Astfel, tehnicianul care a contribuit la câștigarea ultimelor două titluri de campioană ale CFR-ului și la parcursul extraordinar din competițiile europene din acest sezon, încununat cu o calificare fantastică în primăvara europeană, a semnat o nouă înțelegere cu clubul nostru valabilă până în vara anului 2022.

Suntem extrem de bucuroși că cel mai bun antrenor român al momentului va continua pe banca echipei noastre și sperăm ca împreună să atingem cele mai înalte performanțe și în sezoanele care urmează!

Mulțumim, Dan Petrescu!

Hai CFR!„, au transmis reprezentanții clubului feroviar pe Facebook.

Foto: CFR Cluj Facebook


Adauga comentariu