Dan Petrescu pleacă de la CFR! „Bursucul” s-a săturat de critici și are o super ofertă din RUSIA

Dan Petrescu vrea să plece cu fruntea sus de la CFR Cluj. De altfel, este o tactică pe care tehnicianul o practică de obicei, aceea de a părăsi echipa pe primul loc, sau imediat după un trofeu câștigat. 

Așadar, ofertele curg pe numele lui Dan Petrescu, mai ales după parcursul de senzație al CFR-ului în Europa League. Asta, chiar dacă mulți strâmbă din nas și râd de tactica extrem de defensivă a lui Super Dan. Însă, să-i dăm Cezarului ce-i al Cezarului, Dan Petrescu tace și face. Defensiv sau nu, CFR a obținut calificarea în primăvara europeană, iar acum Dan Petrescu se gândește să plece în Rusia.

Conform Fanatik, omul de încredere al lui Dan Petrescu (care l-a urmat și în China) a semnat deja cu FC Soci, echipa lui Vladimir Putin. Conform sursei citate, Dan Petrescu ar fi tentat să plece încă din ianuarie la Soci, pentru că s-a săturat de criticile primite din România din partea oamenilor de fotbal sau a fanilor.

„Orice propunere din Rusia va fi luată în considerare de noi. Dan a spus mereu că și-ar dori să se întoarcă în Rusia, să câștige un trofeu aici. De ce să nu accepte oferta la Soci? Dar, repet, deocamdată nu a existat o ofertă clară”, a declarat și Nicolae Pârnău, agentul lui Dan Petrescu.

Dan Petrescu nu ar fi la prima „ispravă” de acest gen. Petrescu a plecat în China din postura de campion de la CFR Cluj, după care s-a întors în Gruia după ce a avut un sezon groaznic în Asia. 

Dan Petrescu ar lăsa clubul pe locul 2 în clasament, dar cu un PLUS de 16 milioane de euro în acest sezon (doar din participarea în Europa League). 


Adauga comentariu