Dacii si romanii, asaltati de clujeni si agasati de indiferenta autoritatilor, la “Transylvania History Days”

Comentarii

vasi

11.05.2014 16:51

Asa de indiferente au fost autoritatile locale, incat sunt principalii finantatori ai acestui festival, iar cei de la Casino ii sustin foarte mult logistic. Este si normal sa fie asa, insa nu este normal ca acest Gocan sa vorbeasca vrute si nevrute asa de plictiseala.

Caesar

11.05.2014 18:26

in care sunt inrolati 74 luptatori, adica aproape o legiune romana...Despre ce discutam, noi, oare?! Transylvania History Days, din nou, oare, nu e finantat de Primarie?!Aplauze...

Marius

12.05.2014 17:00

Articolul e din categoria "rautacismelor" celor de la Ziar de Cluj. Cei de la Terra Dacica Aeterna sunt niste profesionisti si nu se inhaita cu asemenea jurnalisti. Sigur sunt multe omisiuni si o crasa dezinformare tipic pentru Ziar de Cluj. Nu are nicio logica articolul dat fiind spectacolul grandios oferit de daci si romani tocmai pentru Cluj.

Andra Daria Szasz

14.05.2014 10:30

Articolul e din categoria materialelor documentate, asa cum bine v-ati obisnuit sa cititi pe Ziar de Cluj. Oamenii s-au plictisit de promisiuni si si-au asumat, in mod public si onorant, o parere vizavi de municipalitate, iar asta deranjeaza. A, ca au fost mustruluiti sa-si inchida gurile, ca sa poata participa si la viitoare evenimente de gen, e alta poveste. Critica e constructiva, iar relatarea a fost obiectiva.  

Ana Maria

13.05.2014 19:14

http://terradacica.ro/drept-la-replica/      Ziar de Cluj , cititi asta va rog , si nu mai scrieti aticole dezinfomate.

Adauga comentariu