Dacian Makszin, medaliat cu aur la Jocurile Mondiale IWAS Rusia 2015 nu va fi niciodata cetatean de onoare al comunei Floresti

Sportivul florestean Dacian Makszin a reusit performanta de a castiga medalia de aur la Jocurile Mondiale IWAS 2015 care se desfasoara in orasul rusesc Soci. Acest lucru nu este, se pare, suficient pentru primarul Horia Sulea de a accepta propunerea consilierilor locali ai PSD si a-i decerna titlul de Cetatean de Onoare al comunei Floresti lui Dacian. Potrivit celor declarate de primar in timpul ultimei sedinte de Consiliul Local, cat timp va fi in functie, nu va da curs initiativei consilierilor PSD de a-i acorda titlul de Cetatean de Onoare al comunei lui Dacian Makszin.

In ultima sedinta a Consiliului Local Floresti s-a votat doar un singur punct aflat pe ordinea de zi dupa care primarul Horia Sulea a cerut ca singurul reprezentant al presei prezent la sedinta sa fie scos din sala. Motivul a fost acela ca nu a dorit ca presa sa afle care este parerea sa referitor la solicitarea grupului de consilieri PSD de a introduce pe ordinea de zi a sedintei proiectul de hotarare prin care sa ii fie acordat titlul de cetatean de Onoare al Florestiului sportivului Dacian Makszin. Sportivul a fost medaliat recent la Jocurile Mondiale IWAS cu medalia de aur la individual iar pe ordinea de zi a unei sedinte anterioare proiectul propus de grupul PSD a fost amanat motiv pentru care consilierul Julien Muntean a cerut reintroducerea proiectului pe ordinea de zi. Solicitarea lui Julien nu a fost onorata, iar potrivit declaratiilor acestuia oferite reporterului Cluj24h.ro primarul Horia Sulea nu va accepta niciodata cat timp va fi in functie acordarea titlului de Cetatean de Onoare al comunei Floresti lui Dacian Makszin, pe motiv ca acesta a avut comentarii negative la nivelul adinistratiei locale florestene.

“Am cerut sa aduca pe ordinea de zi proiectul cu Cetateanul de Onoare al comunei Floresti si sa il facem Cetatean de Oanoare pe Dacian Makszin pentru ca a luat acum medalia de aur in Rusia. Primarul a spus ca nu va aduce proiectul pe ordinea de zi, ca atata timp cat este el primar Dacian nu va fi cetatean de onoare pentru ca a comentat ceva la adresa administratiei publice, ceva nu i-a placut si ca daca totusi ajunge proiectul pe ordinea de zi si va fi aprobat, nu-l va aplica niciodata. A incercat sa imi arate ce a scris Dacian, dar…”, a declarat pentru Cluj24h.ro, Julien Muntean, consilier local PSD.

Adauga comentariu