Dacian Makszin a adus o noua medalie la Cluj

Dacian Makszin de la Club Sportiv Lamont, Cluj si Gabriela Constantin (CS OK Club Bucuresti), impreuna cu antrenoarea Anca Chereches s-au intors de la Openul International al Sloveniei si Slovaciei, unde au castigat fiecare cate doua medalii de argint.

Cei doi au castigat medalii de argint la proba pe echipe. Dacian a pierdut finala pe echipe contra Chinei, echipa care este prima in lume.

“De fapt, a fost o pregatire excelenta pentru Campionatele Mondiale de la Beijing din octombrie, la care Dacian Makszin si Gabriela Constantin sunt calificati”, au precizat reprezentantii echipei.

In Slovenia s-au reunit 307 jucatori din 36 de tari, iar in Slovacia 278 de jucatori din 36 de tari, inclusiv echipa Chinei.

"Amandoua concursurile au fost foarte dificile – ca nivel s-a jucat la fel ca si la Paralimpiada din Londra 2012", a apreciat Dacian.

In perioada 12-14 iunie cei doi sportivi vor juca la Romanian International Table Tennis Open (RITTO) la Sala Sporturilor Horea Demian din Cluj, unde vor participa 124 sportivi din 19 tari: Finlanda, Marea Britanie, Ungaria, Indonezia, Irlanda, Israel, Italia, Japonia, Kuveit, Moldova, Muntenegru, Polonia, Romania, Serbia, Slovacia, Rusia, Elvetia, Ukraina si Statele Unite.

Pentru ca nu se lasa infrant de situatia sa, ci munceste pe branci si aduce la Cluj medalie dupa medalie, ii spunem Jos Palaria! lui Dacian Makszin.

Adauga comentariu