Dacian Cioloș: „Vom decide până în februarie cine o sa fie contracandidatul lui Emil Boc. Clujul s-a dezvoltat bine, dar...”

Liderul formațiunii politice PLUS, Dacian Cioloș, a vorbit despre mandatul primarului Emil Boc (PNL). El nu neagă rolul avut de Boc în dezvoltarea orașului, dar a ținut să puncteze și problemele actuale pe care le are Clujul. Dacian Cioloș susține că se va menține angajamentul comun al formațiunilor Plus și USR, în special la alegerile locale și cele parlamentare, care vor avea loc în 2020. În agenda comună a celor de la USR și Plus e stabilită luna februarie ca termen limită pentru selecția candidaților pentru funcțiile de primar și consilier local. 

„Vrem să-i pregătim pe cei care vor candida în fiecare oraș. Clujul s-a dezvoltat foarte bine, e un model pentru alte orașe. Noi credem că poate obține rezultate mai bune. Succesul pe care îl are vine și cu anumite neajunsuri legate și de circulație, de riscul de poluare, de aglomerația pe care o vedem în oraș. O să venim cu un program și un candidat”, a precizat Dacian Cioloș la Cluj-Napoca.

Dacian Cioloș a anunțat că urmează ca în perioada următoare alianța politică să pregătească un candidat în toate orașele din România, inclusiv în Cluj-Napoca. În legătură cu zonele rurale, cei de la USR - PLUS vor încerca pe cale amiabilă să decidă candidații, iar acolo unde se impune vor face selecția politicienilor pe criterii de meritocrație. 

Adauga comentariu