Dacian Cioloș se dă deștept în fața unui polițist local, dar arată numai cât de prost stă cu cunoașterea legii. RESPECT - un cuvânt pentru care Cioloș nu are EDUCAȚIA necesară să îl ÎNȚELEAGĂ!

Plin de tupeu, ex-premierul României, Dacian Cioloș, deschizătorul de listă la europarlamentare din partea Alianței USR-PLUS, intimidează un polițist local din Alexandria care îi arată că habar nu are ce înseamnă legea.

Într-un video postat pe pagina sebastianbargau.ro, putem vedea și auzi cum Dacian Cioloș își susține ignoranța și insistă să încalce legea, cu tupeul dat de faptul că este persoană publică.

“Inițial am văzut USR-ul ăsta ca un partid de oameni deștepți care vor să schimbe ceva”, scrie bistrițeanul Sebastian Bârgău pe blogul său.

“Apoi l-am văzut pe Goțiu dormind în parlament ca orice alt penelist sau pesedist. Apoi am văzut oameni bruscați și umiliți de susținătorii acestei “elite” doar pentru că susțineau alt partid.

Și acum l-am văzut pe Cioloș, fost prim ministru al României, cum intimidează un amărât de polițai local care știe legea mai bine decât el.

Am candidat ca independent în 2016. Nu am fost membru de partid și, până în acest moment, nici nu am de gând să fiu. Dar candidatura aia mi-a arătat niște chestii pe care nu le știam. Una dintre ele este POZIȚIA PE AFIȘIER.

Când candidezi, fie ca partid sau ca independent, poziția de pe afișier se trage la sorți. Sincer să fiu nu mai țin minte care era poziția pe care am primit-o pe afișier în 2016 pentru că nu m-a interesat, eu nu mi-am făcut campanie stradală ci doar pe internet. Dar panourile sunt numerotate, așa cum puteți vedea în poza de mai jos.

Afișele electorale le pui pe poziția care ți-a fost dată, chiar dacă alături e liber și chiar dacă pe partea cealaltă e mai bună expunerea. Asta o știu pentru că am candidat.

Cioloș n-o știe, el a fost doar numit până acum. Și acum intimidează un amărât de polițai local care știe legea mai bine decât o știe un fost prim ministru care râde de alt prim ministru care nu știe legea (the irony). Probabil va afla că a mâncat câcat și că a încălcat legea, probabil va dispărea apoi clipul cu pricina și, probabil, nu-și va cere scuze pentru atitudinea elitistă în fața unuia care a avut dreptate pentru că, nu-i așa, un fost prim ministru nu-și cere scuze unui polițai local din Alexandria.

D-aia prefer independenții și d-aia nu-mi plac partidele: prea mulți fani habarniști cu păreri mai ușor de mânat decât o turmă de oi.”

Sfatul nostru pentru infatuatul amnezic Dacian Cioloș este să pună mâna și să citească Legea Legea nr. 33/2007 privind organizarea și desfășurarea alegerilor pentru Parlamentul European. O poate accesa cu un simplu click. Poate să ceară să o citească altcineva și să i-o traducă în termeni simpli, inteligibili, care să penetreze dincolo de îngâmfarea și disprețul cu care-i privește și tratează pe cei care nu sunt de “nivelul” lui. Sau poate citi poza cu Decizia primarului din comuna Tureni în care se face trimiterea la legile care obligă candidații să tragă la sorți poziția de afișaj pe panourile speciale și să respecte acea poziție.

RESPECT, un cuvânt pentru care Cioloș nu are EDUCAȚIA necesară să îl ÎNȚELEAGĂ!

 

Fotocredit: sebastianbargau.ro

Adauga comentariu