Dacă vă vine cu leșin în autobuzele CTP, mai bine vă abțineți. S-ar putea să primiți doar... nepăsare!

Un incident nefericit a avut loc ieri dimineață pe linia 43B. O studentă aflată în autobuz a leșinat, a căzut și s-a lovit la cap. Șoferul a tras pe dreapta și a ajutat-o pe tânără să se ridice. Și atât. Deși era lovită la cap, nu s-a sinchisit să cheme salvarea nici el, nici restul călătorilor. Și-a reluat cursa ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat. Ulterior, fata a ajuns la Unitatea de Primiri Urgențe, după ce, ajunsă în camera de cămin unde locuia, pentru că avea o tăietură urâtă la nivelul scalpului, a chemat singură salvarea. Fratele studentei a relatat întreaga întâmplare. A încercat să sune la CTP pentru un punct de vedere, apoi să le scrie, dar inca nu a primit raspuns.


„Buna ziua, numele meu este C. Claudiu, sunt fratele persoanei care a lesinat in autobuzul cu numarul 43B, in data de 21.06.2019, in jur de ora 09:40, pe strada Frunzisului, in directia Zorilor. Autobusul dumneavoastra a pornit din prima statie in jur de ora 09:25. Va dau aceasta informatie pentru al putea identifica mai usor deoarece am impresia ca nu stiti de acest incident, destul de grav in opinia mea, nu stiu daca si in opinia dumneavoastra, deoarece telefonic nu doriti sa colaborati in rezolvarea acestui caz, de aceea va cer in scris sa imi explicati cum ati procedat si daca ati aplicat toate procedurile conform cu instructajul pentru siguranta calatorilor.”

 

Cum s-a întâmplat tot?

 

„Dupa ce s-a urcat in autobuz, la scurt timp i s-a facut rau si a lesinat, a cazut, a dat cu capul de ceva unde s-a taiat destul de grav (vezi poza atasata), in acest timp soferul autobuzului s-a oprit pe dreapta DAR nu a anuntat ambulanta, nimeni nu a anuntat ambulanta, au ridicat persoana lesinata si s-a continuat deplasarea, ulterior, persoana C. S. Claudia a coborat in statia de la caminele studentesti din Observator. Ajunsa in camera a observat ca sangereaza destul de tare, a anuntat imediat ambulanta si a fost transportata la spital, de aici puteti vedea analizele care i s-au facut, momentan este ok, dar ma intreb daca in acest timp de cand a cazut si pana a ajuns la spital i se putea intampla ceva mai grav, daca s-ar fi lovit si mai tare sau lovitura ar fi putut cauza alte probleme mai grave? Nu sunt doctor, dar pot sa imi dau seama ca o lovitura la cap atat de grava poate provoca o imensitate de probleme, oare la fel o sa procedati si in continuare? Va rog sa dati tuturor institutiilor publice cat si mass media un raspuns prin care sa ne explicati daca ati procedat corect si daca in continuare puteti face fata la astfel de incidente nedorite de nimeni. In opina mea, acestea trebuie tratate cu maxima importanta.

Astept raspunsul dumneavoastra referitoar la acestea, desigur doresc si mai multe detalii daca puteti sa ne puneti la dispozitie, din moment ce autobuzele sunt dotate cu camere de filmat, multumesc!”

În urma întâmplării, studenta s-a ales cu guler cervical și trei copci. Așa cum a transmis și fratele acesteia, așteptăm un răspuns din partea CTP, să știm pe viitor la ce să ne așteptăm dacă, dintr-o nefericire, leșinăm în autobuz.

 

Adauga comentariu