Dacă tot avem bandă dedicată ce caută autobuzele pe lângă?

Comentarii

hater

24.08.2017 13:22

Acuma nu e cazul sa exageram. Departe de mine dorinta de a-i lua apararea lui Boc, ce e un zero barat si care isi bate de joc de orasul asta, insa banda dedicata transportului in comun e realmente o necesitate in oras. Pe de alta parte, nu le-as plange de mila tuturor celor ce nu-si mai pot parca masina la botu cafenelei sau a magazinului, sa fie sanatosi, n-au decat sa mearga pe jos, mersul pe jos face bine. Iar atitudinea cetateanului ce se afla in troleul depasit de autobuzul 30 chiar nu reusesc sa o inteleg: pai ce-ai vrea omule, daca tu stai si astepti in troleu sa stea si aia din 30 sa astepte pana se repara troleul? Si de cand pana cand banda dedicata pentru transport in comun presupune ca mijloacele de transport in comun nu au voie sa circule decat pe acea banda?

Ionut

24.08.2017 17:48

La ultima ta intrebare trebuie sa iti raspund ca e obligatoriu pentru mijloacele de transport in comun sa circule pe o banda special dedicata conform Codului Rutier.

naiba

24.08.2017 19:13

Foarte bine a facut soferul de pe 30. Plantele care au implementat banda ar fi trebuit sa puna stalpisorii mai rar, pt. a putea iesi/intra autobuzele de pe banda lor, in cazul in care se strica vreunu'.

nicusordan

25.08.2017 00:09

Intr-o tara normala, banda de autobuze nu ar fi avut nevoie de stalpisori si atunci autobuzele ar putea sa depaseasca cu usurinta asemenea blocaje si s-ar intoarce pe banda sa. Dar asta nu este o tara normala si atunci soferul autobuzului a incercat sa ii scuteasca pe cei cativa zeci de calatori de minutele pierdute. Nu vad ce nu-i normal

Adauga comentariu