Dacă Şefu’ e Maestru în fente cu făcăleţul, coasa, lopăţica, perna, manivela, subordonaţii săi de ce nu ar fenta? Maşina de ridicări a RADP este mijloc de transport în comun

Numai în Cluj-Napoca serviciile de taxi nu sunt considerate "servicii de transport în comun". Taxi-urile nu au voie pe bada „dedicată” inventată de Emil Boc în lipsă de soluţii decente pentru traficul bulibăşit de el şi ai lui prin „Urbanism Sălbatic” şi lipsă de viziune administrativă. Dacă e prins vreunul de gaşca de bonţideni locali, este degrabă amendat.

În schimb, conform foto, toate reapănurile motorizate ale municipalităţii se „dau” pe respectiva bandă „dedicată”. Doar Excelenţa Sa, Şefu’ abrogă legile pentreu amicul Buta cu ocazia Untold-ului, de bubuie muzica sub geamurile spitalelor toată noapte timp de patru nopţi. Acelaşi „edil” nu-şi pune armata de funcţionăraşi să verifice de ce nu respectă programul de colectare amicii săi de la „deşeuri”, Rosal şi Brantner, pe care nu numai că-i ţine în pită prin prelungire de contract, dar le şi dă bani în plus să nu-şi facă datoria faţă de cetăţeni.

În timp ce Şefu' aruncă bani către "oenge"-uri să mimeze ecologia pe Someş, malurile acestuia sunt un adevărat dezastru ecologic. Între timp Maestrul se trage în fotografii în fel şi chip, făcând tot felul de giumbuşlucuri, numai administraţie nu. Dacă Şefu’ e Maestru în fente cu făcăleţul, coasa, lopăţica, perna, manivela, subordonaţii săi de ce nu ar fenta?

De ce să-şi facă careva datoria în Cluj-Napoca când însuşi primarul nu şi-o face? Cu clovnerii de imagine şi bătutul tobei pe la meciurile de tenis şi campionatele de şah, nu se face administraţie, ci entertaiment. Să ne zică Boc când ne-a vândut bilete la acest spectacol ieftin şi când are de gând să se apuce de treabă, să fie primarul tuturor, nu numai al amicilor săi politico-economici, când are de gând să-şi facă datoria faţă de toţi clujenii, nu numai faţă de sinecuriştii din partidul său.

Datoria sa nu era să-şi pună colegii de pension în funcţii mănoase în care cumulează salariul baban cu pensia nesimţită (parcă fuseşi Premier şi parcă aveai alt discurs pe atunci!). Şi nici să creeze sinecuri din bani publici pentru toţi lipitorii de afişe ai partidului său. Dar, dacă tot i-a pus în pită, datoria sa este să-i pună să mai şi muncească de aceşti bani!

Adauga comentariu