Dacă Emil Boc era ministru: „Dacă eram ministru al Sănătății mă agățam de problemă și o rezolvam de unde trebuie. Am rămas consternat să aflu că de 3-4 luni de zile personalul medical din centrele de vaccinare este neplătit!”

Dacă Dan Barna ar fi fost președinte, drama de la Caracal nu ar fi avut loc. Dacă Emil Boc era ministru al Sănătății, personalul medical din centrele de vaccinare nu ar fi rămas neplătit de luni de zile. 

„Când ai o temă, n-o lași până n-o rezolvi. Și de asta am rămas consternat să aflu că de 3-4 luni de zile personalul medical din centrele de vaccinare este neplătit. 

Păi, dacă eram ministru al Sănătății, mergeam în fiecare zi, mă agățam de problemă și o rezolvam de unde trebuie. Făceam modificările de resurse financiare din minister, luam dintr-o parte, puneam în alta, plăteam ăștia, la rectificare ceream alți bani, făceam... 

CITEȘTE ȘI: Angajații din centrele de vaccinare sunt neplătiți de patru luni! Prefectul cere explicații de la București. Surse: „În maxim două săptămâni au banii”

Deci e noaptea minții în țara asta când văd atâta incompetență la nivel de vârf.

Dacă fiecare și-ar face datoria conform cu legea și cu interesul public, adică să te preocupe, mă, nu dormi acolo pe scaunul ăla unde ai fost pus, țara asta ar merge mult mai bine”, a declarat primarul Emil Boc într-o intervenție telefonică la un post local de radio. 

Cine-i numește, nu tot partidele? - a fost intervenția moderatorului.

„Bineînțeles, tot partidele îi numește. De aceea să se uite mai atent când mai fac asemenea nominalizări, iar cetățenii văd, sunt convins, și își notează punct cu punct la fiecare în parte ceea ce văd și ce fac. 

Și pe noi, pe primari, ne evaluează cetățeanul o dată la 4 ani și politic, nu numai administrativ. 

Dacă acționăm rapid, cetățenii sunt mulțumiți. Ai grijă de curățenie, să ai grijă de iluminat, să ai grijă de aspectele de poluare, ai grijă de creșă, de școli, de grădinițe, de parcuri. 

Noi suntem evaluați în permanență sub ochiul opiniei publice, sub ochiul cetățeanului și noi ne dăm silința ca în fiecare zi să fim mai buni decât ieri”, a conchis Boc. 

Vlad Voiculescu, fostul ministru al Sănătății, a semnalat recent că deciziile privind vaccinarea sunt la premierul Cîțu și la secretarul de stat Andrei Baciu (PNL).

„Secretarul de stat cu atribuții pe vaccinare - de la începutul vaccinării Covid19 până astăzi - este domnul Andrei Baciu (PNL). Toate deciziile pe vaccinare sunt de altfel la premier. (…).

Florin Cîțu s-a urcat - aproape literalmente - pe valul 3, aruncând vina pe Ministerul Sănătății, ascunzând datele reale și pozând în campionul relaxărilor. A nenorocit campania de vaccinare încă din luna mai și prin asta a șters șansa României de a merge în pas cu lumea civilizată spre depășirea pandemiei. 

Florine, românii trebuie să știe că valul 4 este valul tău!, a notat Voiculescu pe pagina sa de Facebook. 

 

Adauga comentariu