Daca ai nevoie de sapaturi, fundatii, santuri, canalizare, terasare, CAMCO e firma care te ajuta cu o executie rapida si de calitate

Ioan Camarasan este un om dintr-o bucata, direct si plin de energie, care nu s-a dat niciodata in laturi de la munca. Prima impresie pe care ti-o face e aceea ca n-are timp de stat la taclale. E mereu ocupat. Dupa '89, a plecat in lume sa isi faca un rost. A lucrat 5 ani in Anglia si alti 5 in Italia, in transporturi internationale.

Intr-o zi, pe cand se intorcea dintr-o cursa, a dat intamplator peste un utilaj pe care il putea scoate la un pret bun si a decis sa-l cumpere si sa-l trimita acasa, in tara. Si-a amintit el ca facuse o scoala de Mecanic masini si utilaje de constructii si terasamente, iar gandul ca ar putea incepe o afacere in domeniu ii dadea ghes.

In 2007, a reusit sa deschida firma CAMCO. Se gandea, in primul rand, sa le asigure copiilor sai un mijloc de existenta. Pe baiat, spera sa-l vada preluand afacerea.

La scurta vreme dupa ce a devenit antreprenor, Ioan Camarasan trecea intamplator prin dreptul organizarii de santier de la Emerson. I s-a parut ca e de munca pe domeniul lui de competenta si a intrat sa intrebe. Au fost inceputurile unei colaborari fructuoase, care continua si astazi.

CAMCO realizeaza lucrari de infrastructura, canalizari, santuri pentru cabluri de alimentare, santuri pentru instalatii de apa si canalizare, sapaturi de fundatii pentru case si pentru hale, terasamente si infrastructura drumuri.

„Dispunem de utilaje performante de mare capacitate si personal instruit. De curand, am achizitionat un escavator de 22 de tone pe care l-am si pus la treaba imediat ce a sosit”, spune Ioan Camarasan, fondatorul afacerii si unic asociat.

CAMCO colaboreaza cu Grup Energoinstal,  Imsat Service, Transilvania Logistic, pentru care realizeaza diverse lucrari de sapaturi si infrastructura.

Ioan Camarasan pune mare accent pe fair-play si ceea ce promite si face. Cand discuta cu clientul, ii prezinta deschis toate variantele si ii zice ce se poate face si ce nu. Nu-i place sa incurce lumea si sa tergiverseze, iar lucrul de mantuiala e exclus.

„Majoritatea contractelor le-am primit din recomandari de la clienti multumiti de calitatea lucrarilor si de faptul ca ne incadram in timpul prevazut”, se mandreste Ioan Camarasan, proprietarul afacerii.

La hala noua din Parcul Logistic Transilvania, toate lucrarile subterane sunt efectuate de CAMCO, sub antrepriza.

Dar, pe langa lucrarile de anvergura, firma se mai ocupa si de spatii mai mici, curti, gradini, pavaje, borduri. Pentru toate lucrarile efectuate se ofera garantie. 

Pe domnul Camarasan il gasiti, cel mai probabil, pe santier, punand osul la treaba. Dar, daca vreti sa luati legatura cu el, puteti apela numarul 0744. 217. 865.

Comentarii

Camarasan si fi...

14.04.2015 22:23

Ti-o fi sapat groapa moka...la fundatia de casa de ii faci reclama gratuita d-le Alexa...sau iti fi ceva neam...nea Camarasan cu utilaje de fier vechi, preturi de dumping si reclama la mega tabloidul Ziardecluj...asta e tare...nu-s răutăcios, nu-s nici frustrat, nici concurent, dar aveam asteptari mai mari de la Ziardecluj. Chiar mi-ati placut...dar Camarasan in loc de o zi de lucru, a lungit-o la 3. Sa fie sanatos si in continuare venerat de voi...ziaristii viitorului...:)

sese_driver

20.04.2015 15:24

Comment la ora 22:23 ... cred ca esti cam obosit odihnestete si fa commenturi dupa ce cunosti oamnii mai ales pe Dl Camarasan ...

Adauga comentariu