Da share! Se face METROUL la CLUJ! Avem prima imagine despre CUM va arata proiectul facut de japonezi! Doar ca...

In 2019, Clujul iese din nou in fata! Avem aerul cel mai curat din estul Europei, cele mai multe parcari, cele mai multe crese si scoli, la Cluj e cea mai frumoasa Filarmonica, Ikea a anuntat ca mai face un magazin, Spitalul regional e gata in mai, acum cateva zile a fost publicat un set de randari cu acuaparcul din care reiese ca vom avea un tobogan in forma de cobra de veceu si, IN SFARSIT, dupa ce ne-a spus printre soapte ca vin japonejii sa faca metroul, iata ca Emil Boc se tine de cuvant.

Va anuntam, in premiera, ca exista 99 la suta sanse ca metroul sa fie construit de japonejii de la NTT Data Romania, unde marele CEO se numeste Daniel Metz, caruia ii uram la multi ani din inima pentru aniversarea sa din februarie (din pacate, umbrita de articolele la misto din ultimul an scrise de Alexa, articole care daca nu ar fi existat, Metz ar fi sarbatorit cu lei si elefanti si meduze, ca acum cativa ani, la cheful de pomina de tractoristi de la Sun Garden)!

 

Cu toate ca ne desolidarizam de articolele critice la adresa acestor luceferi ai Clujului, i-am numit pe Emil Boc si Daniel Metz, tot de la Alexa avem si informatii exclusive: se pare ca metroul construit de japoneji va fi un metrou DIGITAL!

Iata si prima randare cu prima imagine despre cum va arata metroul digital (rugam a nu se fura fotografia fara mentionarea noastra). Arata splendid metroul DIGITAL!

Comentarii

Bravos!

03.03.2019 22:05

Este mizerabil felul cum scula seguristica a predat domeniul public corporatiilor si "investitorilor" de casa. Si cand s-a facut ceva, s-a facut numai pentru beneficiul lor in timp ce noi ne sufocam in cartiere mizere si ultra congestionate.

Adauga comentariu