CUTREMURĂTOR: Copil de 9 ani, găsit mort în casă în Cluj-Napoca. Trupul, plin de răni

Caz cutremurător petrecut sâmbătă noapte în Cluj-Napoca. Un copil de nouă ani a fost găsit mort în casă. Anchetatorii, ajunși la fața locului, au descoperit trupul fără viață al minorului brăzdat de răni și vânătăi. Din primele cercetări, se pare că băiatul ar fi sfârșit în urma unei bătăi crunte. Principalii suspecţi sunt mama copilului şi concubinul acesteia.

Rudele copilului au fost cele care au dat alarma puţin înainte de miezul nopţii. Cand au ajuns anchetatorii la fata locului, mama copilului a spus că şi-a găsit copilul mort în casă. Când au ajuns la faţa locului, anchetatorii au descoperit că minorul era plin de răni şi au început cercetările, informează stirileprotv.ro.

În apartamentul în care a fost găsit copilul locuiau mama acestuia împreună cu iubitul ei, dar şi cei doi fraţi ai băiatului, în vârstă de 12, respectiv 9 ani. Ambii copii au fost batuti de mama sambata seara. Mama s-ar fi razbunat pe ei din cauza unei minciuni nevinovate. Procurorii o suspectează acum pe femeie de crimă.

Şi iubitul acesteia a fost audiat de poliţişti. Vecinii povestesc că femeia obişnuia să îşi bată des copiii.

Atât mama copilului, cât şi iubitul acesteia, au fost reţinuţi de poliţişti. Ceilalţi doi copii au fost preluaţi de medici. Cel mai probabil vor ajunge într-un centru maternal unde vor primi consiliere psihologică.

Adauga comentariu