CURVELE Clujului s-au mutat pe online. Vrei să știi câte s-au arătat disponibile doar ieri? Vei fi uimit!

Prostituatele din Cluj-Napoca, damele de companie și cele care spun că fac doar masaje erotice cu finalizare, tot o forma de prostituție până la urmă, s-au modernizat. Multe au lăsat centura și Calea Turzii, dârdâitul și prestarea serviciilor în ploaie sau boscheți și, mai nou, își așteaptă clienții pe online, cu tarife mai mari pentru că nu mai au etichetă de centuriste.

Anunțurile prostituatelor  din Cluj-Napoca au luat o amploare tot mai mare în mediul online și puține sunt cele care duc cea mai veche meserie din lume, tradițional, cum făceau pe vremuri, pe centură.
Acum s-au modernizat și odată cu această formă de agățat s-au mărit atât tarifele, cât și pretențiile.  Ildi, o blondă, încearcă, așa cum poate, să-i asigure pe bărbați că este una dintre cele mai bune alegeri. Și-a postat poze cu mărțișorul pe picior.

"Blonda ochii albastrii nationalitate maghiara te asteapta intrun cadru intim igienic pentru ati indeplinii fanteziile si a te face multumit prin serviciile mele , ..simpla discreta igienica respectoasa te astept cu drag pozele imi apartin in totalitate nu sunt modificate sau trucate", scrie una dintre fetele care își așteaptă clienții pe online.

Se vede din redactarea anunțului că nu a dat prea mult pe la școală, dar nu-i problema. Pentru 100 de lei cât cere, nu are pretenția să fie luată de nevastă. Și cei 100 de lei reprezintă dublu față de tariful care se practică pe Calea Turzii. Unde nu mai pui că prestează la loc călduț.

Deni este o altă tânără care și-a postat fotografiile pe internet în speranța că bărbații vor da iama în apartamentul ei. Nu dă detalii despre tarife, dar îi aigură pe bărbați de "prospețimea ei".

"Azi este prima zi in cluj imi place sexul anal sexul normal si oral orice fantezie se poate indeplini vino la mine te astept", scrie bruneta în anunțul ei.

Focoasă și dornică, așa se mai descrie o brunetă de 21 de ani, din Zorilor, cel mai probabil studentă. Și tarifele cresc odată cu stilul și cu serviciile oferite domnilor. Spre exemplu, domnișoara din imaginile de mai jos cere 150 de lei pentru o finalizare. Nu se sfiește să își arate imaginea, public pe internet.

"Dezinhibata si nonconformista, te invit in locatia mea pentru a-ti indeplini cele mai indraznete fantezii.VREI o aventura diferita cu adevarat? Discretie, tandrete, erotism?Poze reale cele in care sunt roscata(sunt facute acum 2 luni),cea bruneta facuta acum din locatie..150 ron finalizarea", scrie roșcata pe internet.

Alte fete, din alte orașe, puține ce-i drept, publică anunțuri chiar dacă nu sunt din Cluj-Napoca. În speranța că domnii cu adevărat discreți și generoși vor fi interesați de ele și le vor chema sau vor merge acolo, au ajuns să pozeze în ipostaze demne de tot râsul.

 

"Tinere sexy si dulci, oferim clipe de extaz domnilor generosi, cu bun simt. Va asteptam la locatia noastra de lux cu jacuzzi. Daca sunteti in trecere prin cluj si doriti o ora de relaxare si rasfat total nu ezitati sa ne contactati. Shou lesbi real . Deplasari la hotel, pensiuni, acceptam si cupluri, indeplinim aproape orice fantezie, petreceri private sau cu doua domnisoare", scrie Pamela  în dreptul fotografiilor.

Și fetele ca cele de mai sus umplu internetul. Numai pe piata-az.ro, ieri, 35 de fete și-au arătat disponibilitatea în fața domnilor. Și cu siguranță sunt mult mai multe dacă e să ne uităm pe site-urile de profil, de escorte.

Mai stângace în exprimarea scrisă, decât cele de lux care prestează la saloane și au PR,  și cu poze cât mai provocatoare, multe dintre ele venite de pe centură, duc istoria celei mai vechi meserii într-o altă eră, mai modernă, mai sigură și discretă spun ele.
Trist este că multe dintre fete se prostituează de nevoie, nu neapărat din plăcere. Majoritatea tinerelor care se afișează pe internet despuiate sunt încă studente sau au familii. Pentru ele imaginea nu mai contează de mult și drumul lor este trasat în viață. Nu sunt interesate de faptul că lumea le arată cu degetul și nici că sunt tratate, uneori, ca niște obiecte.

Comentarii

wijk

03.03.2015 14:29

Ar trebui sa te plateasca curvele astea ca le faci reclama ! Isi dubleaza productia acuma !

ramona

04.03.2015 00:10

Asa cum ne numiti voi prostituate stit majoritatea sa veniti sa petreceti cu noi cateva momente nu aveti  ce sa mai scrieti alt subiect va rog scoteti pozele ca nui legal ce faceti voi ati cerut promisiunea cui va sa puneti pozele 

valentin

07.03.2015 18:13

Imi plac alea mai inchise la culoare.unde gasesc?un nr de tel?

:)))))

22.11.2015 07:24

Ce probleme au astea:))

koku

04.03.2015 15:12

i-auzi, nu-i legal sa le arati!!! cine vorbeste........ce faci tu , o fi legal; da-l in judecata daca te tine......si da, sa nu uit, invata intai sa scrii si sa vorbesti analfabet-o, apoi iesi la comentarii in lume.

Analfabet

10.04.2015 10:56

În concluzie, ”fii” se folosește în două situații:- la conjunctivul prezent, a doua persoană singular: Vreau sa fii un om bun. Vreau să nu fii rău cu ceilalți.- la imperativul afirmativ, a doua persoană singular: Fii mai convingător, ce naiba!În TOATE celelalte cazuri, ”fi” are un singur ”i”.Greșit | Corectanalfabet-o | analfabeto – dacă “o” era pronume am fi putut să spunem “analfabet pe ea”.

ramona

05.03.2015 15:51

Sa sti ca am sa il dau in judecata si nu imi zice tu sa invat sa scriu

titi

11.04.2015 12:47

bai astia care habar nu aveti cu legea inainte de a comenta mai si cultivativa sa va dati cu parerea fetele astea au viata lor si fac ce vor cu viata lor eu de exemplu daca vreau sa ma omor ma omor nu ma comanda nime nu are nime voie sa comande pe viata altuia si fara voia la fete normal nu aveau voie sa isi dea cu parerea si sa faca stiri sa isi vanda ziaru etc..dar mno asta e romania si eu daca vreau sa merg la o fata cum sunt ele merg daca nu nuu ele nu obliga pe nimeni sa mearga la ele 

Kamadeva

20.04.2015 09:58

titi tu esti un mic pestisor analfabet care incearca sa le apere pe bietele curve neajutorate?

martian

23.04.2015 11:32

titi are dreptate ,fiecare face ce vrea cu viata lui, iar pe de alta parte dl. ziarist este foarte bine documentat, oare ar fi incercat si el cateva dintre fete??

bibi

14.07.2015 17:45

koku ...esti franar si semnalizezi asta peste tot

Adauga comentariu