Curățarea jgheaburilor de la Cluj Arena costă 12.000 euro

Consiliul Județean Cluj caută o firmă care să curețe jgheaburile și receptorii stadionului Cluj Arena. Contractul are valoarea de 60.000 lei (aproximativ 12.000 euro) și intră în vigoare la data semnării de către ambele părți și este valabil până la îndeplinirea atribuţiilor, dar nu poate depăși data de 31 decembrie 2021.

„Cea mai importantă întrebuințare a arenei sunt partidele de fotbal, dar stadionul poate susține și competiții olimpice datorită pistei de atletism de care dispune sau concerte. În acest sens, achiziția este necesară pentru buna desfășurare a activității curente, astfel se asigură achiziționarea de servicii de curățenie a jgheaburilor și receptorilor pentru Stadionul Cluj Arena. Serviciile ce urmează a fi achiziționate sunt necesare pentru reducerea riscurilor de a avea un sistem pluvial defectuos și de a evita eventualele infiltrații de apă de pe acoperiș. Curățarea jgheaburilor și receptorilor este recomandată în fiecare an, păstrând astfel un sistem pluvial funcțional. Datorită curățării prin îndepărtarea frunzelor/nisipului și a reziduurilor ce se acumulează în jgeaburi și receptori se menține o scurgere normală a apei pluviale de pe acoperiș”, scrie în caietul de sarcini.

Construcția noului stadion a început în 2009 și a fost finalizată la sfârșitul anului 2011, fiind amplasat pe locul fostului stadion Ion Moina. Compus din două tribune și două peluze, stadionul are o capacitate de 30.200 locuri, majoritatea acoperite. Fiind construită la cele mai înalte standarde, arena este cotată ca fiind un stadion din categoria UEFA Elite. Proprietarul stadionului este Consiliul Județean Cluj.

Adauga comentariu