Cum vorbea primarita din Chinteni, Lucia Suciu, despre Uioreanu - "gunoi", "sarpe" si "taratura"

In convorbirile telefonice, aparute in stenogramele interceptarilor facute in dosarul Mita la Uioreanu, primarita Chinteniului, impreuna cu “prietenul ei drag”, fostul vicepresedinte al Consiliului Judetean Cluj, Ioan Oleleu, il fac cu sare si piper pe fostul presedinte al judetului. Lucia Suciu e, insa, singura care a tinut piept tavalugului Fany si a luptat pentru anularea licentelor firmei care e anchetata pentru ca a aranjat contractele de transport judetean. 

Intr-o discutie cu fostul presedinte de judet, Lucia Suciu ii comunica si lui Uioreanu decizia instantei si ii cere sa retraga licentele acordate in regim de urgenta firmei anchetate. 

Uioreanu ii promite ca va retrage licentele, dar numai daca primarita Chinteniului ii promite ca "tine cu mine si cu consiliul"

sursa foto: ziuadecj.realitatea.net

Comentarii

Ana

11.07.2014 13:14

Asta da primarita...imi si inchipui cum se cufurea Uioreanu....imi place atitudinea ei...cat despre jignir? Care e problema, doar barbatii nu le fac pe toate c...e?

Nicu

11.07.2014 19:38

Femeia asta (discutabil ) este cea mai abjecta fiinta din politica ! Are un tupeu incredibil, nesimtire cat China, cultura deloc si noroc cu carul ca o realeg oamenii aia desi sincer sa fiu nu stiu de ce as realege pe cineva ca ea !

Radu

13.07.2014 09:45

Ce alesi distinsi avem! Unul e in puscarie si una are si fatza si comportament de coada vacii! Bravo popor!

Adauga comentariu