Cum a “strecurat” Primaria in regulamentul de finantare a ONG-urilor o prevedere care a descalificat peste o suta de proiecte

Comentarii

Andra

06.03.2015 20:27

Am intrebat si eu cum se poate depune un proiect pentru finantare la Federatia Share. Raspunsul a fost ca ei nu finanteaza nimic in afara de Festivalul Untold. Am intrebat si la Primarie si cei de acolo mi-au dat de inteles ca nu am nici o sansa de finantare. Am inteles ca banii ori nu exista, ori au fost cheltuiti deja ori deja sunt alocati ONG-urilor care fac campanie electorala. Asa ca m-am resemnat si nu am mai depus nici un proiect. Daca stam sa ne uitam ce s-a finantat in ultimii ani... ONG Amprenta, ONG TIFF, ONG Comedy Cluj, ONG Bogdan Buta, ONG Iancu Serbanescu, ... Ongurile care nu fac campanie nu au nici o sansa la finantare. As dori sa se faca un control celor care sunt desemnati sa citeasca si sa stabileasca care proiecte sunt eligibile si cum se noteaza proiectele depuse. Se stie clar ca nici macar nu se citesc proiectele depuse. Asa ca Boc si tot consilierii mancatori de Roni sa ajunga acolo unde le e locul.

Suca

07.03.2015 14:37

De la Cluj primesti bani daca esti cu \Share/ sau cu \Anaconda/ in rest nu conteaza. Daca esti cu \Anaconda/ nu conteaza daca respecti sau nu legea !

Adauga comentariu