Cum se toarna asfaltul pe o strada din centrul orasului dupa o ploaie sanatoasa VIDEO

Lucru de mantuiala la asfaltarea unei strazi din centrul orasului. Muncitorii au turnat asfaltul ieri, chiar daca ploua cu galeata. In timp ce drumarii se scuzau, spunand ca sunt presati de timp, banii publici sunt aruncati in vant, deoarece asfaltul asternut pe suprafete umede nu se mentine.

Reprezentantii E-on Gaz, cei care au intervenit, saptamana trecuta, la reteaua de distributie a gazelor naturale de pe strada Constantin Brancusi din Cluj Napoca spun ca au remediat un defect, depistat in urma verificarii periodice a retelei de gaz si ca lucrarile nu puteau fi amanate.

“Dupa finalizarea acestor interventii, compania noastra a anuntat firma specializata responsabila in vederea refacerii carosabilului, in conformitate cu standardele stabilite de autoritatile locale.

Suntem constienti de disconfortul pe care il pot genera interventiile la reteaua de distributie a gazelor naturale, dar obligatia noastra legala este sa intervenim, ori de cate ori apar defecte la retea, siguranta cetatenilor obtinuta in urma efectuarii acestor interventii fiind prioritara”, spun reprezentantii E-on Gaz.

Comentarii

Radu

16.10.2014 23:40

Sunt grabiti, dar alte strazi stau decopertate saptamani la rand chiar daca e soare. Vedeti situatia strazilor adiacente Caii Turzii! Nu lucreaza nimeni de minim o saptamana!

Adauga comentariu