Cum se fac pe sest concursurile la Spitalul Judetean

O cititoare Ziar de Cluj atrage atentia asupra modului cel putin interesant in care se organizeaza concursurile pentru ocuparea unor posturi in cadrul Spitalul Clinic Judetean, manageriat de Petru Susca. Aceasta se plange de faptul ca data concursului a fost schimbata fara sa fie anuntat acest lucru.


“Mi-am depus dosarul pentru un concurs de ocupare a unui post de psiholog in cadrul spitalului, la sectia Medicina Muncii si care urma sa se desfasoare maine, 15-07-2015. Astazi am sunat, asa cum am fost sfatuita, pentru a vedea daca nu s-a schimbat locatia concursului. Surpriza mea a fost ca examenul a fost azi, fara sa fiu anuntata. Au spus ca au anuntat jos la afisier( pe Clinicilor). Oare trebuia sa ma duc zilnic pe acolo? S-au mirat cand au auzit ca am copia anuntului initial. Nu sunt naiva sa nu inteleg realitatea, sunt doar o persoana care are o doza mai mare de optimism. Mi-am ridicat semne de intrebare de la inceput cand am vazut ca se cere competenta pe psihologie clinica si nu pe muncii, asa cum era normal. In cazul in care d-voastra considerati sau stiti ca aceasta practica este legala va rog sa-mi raspundeti pentru a-mi atenua frustrarea”, ne-a scris Violeta Capusan.

Comentarii

Ionel

14.07.2015 18:24

Acolo directoarea ai costin,putoarea aia face aranjamentele,comanda totul.pana nu scapam de ea,nici o sansa ca lucrurile sa se indrepte.Nici nu are rost sa va inscrieti la concurs daca nu aveti pile,nu va mai deranjati,mai dati si bani pt inscriere.

Adauga comentariu