Cum scapam de rozatoare?

Odata cu scaderea temperaturii mediului ambiant si cu strangerea recoltelor agricole, constatam, in fiecare an, o crestere brusca a numarului rozatoarelor ce infesteaza spatiile locuite. In mediile urbane, aceasta crestere se face mai intens simtita in zonele de la periferie, unde terenurile agricole sunt mai extinse. Insa, avand in vedere faptul ca rozatoarele se adapteaza cu mare usurinta la conditiile din mediile urbane, unde sursele de hrana sunt abundente, trebuie sa ne asteptam la o crestere a infestarii si in celelalte zone, mai ales in spatii precum subsolurile tehnice ale cladirilor, depozitele si magazinele alimentare, carmangerii, cofetarii, depozite farmaceutice, brutarii, hale si ateliere industriale, restaurante, baruri, hoteluri.


   
Pe langa pagubele materiale pe care le pot produce (compromiterea marfurilor alimentare sau nealimentare, distrugerea cablurilor de comunicatii), rozatoarele sunt purtatoare ale unor boli care ne pot pune serios sanatatea in pericol, precum leptospiroza, trichineloza, turbarea.In plus, cui i-ar face placere sa-si imparta spatiul sau mancarea cu rozatoare care nu sunt cumparate dintr-un pet-shop?


Desi combaterea rozatoarelor trebuie avuta in vedere pe tot parcursul anului, in aceasta perioada trebuie sa ne luam masuri suplimentare de protectie, prin efectuarea unor tratamente de DERATIZARE.


   
Conform reprezentantilor societatii CORAL IMPEX, una dintre cele mai mari societati de profil din tara noastra, costurile pentru efectuarea unui astfel de tratament sunt destul de mici, acestea depinzand de o serie de elemente, precum suprafata spatiului de tratat sau profilul de activitate.

 

„Aceste elemente sunt analizate, de obicei la fata locului de catre tehnicienii nostri, iar tariful ofertat este unul just, care exprima in final un raport calitate-pret foarte bun. In ceea ce priveste metodele aplicate, acestea difera in functie de necesitatile clientilor, de la cele clasice ce constau in aplicarea de momeli raticide de diferite forme, pana la utilizarea unor materiale netoxice, ideale pentru domeniul alimentar si farmaceutic. Serviciile noastre sunt realizate in sistem modern de management al calitatii ( ISO 9001 / 2008 ) si se adreseaza tuturor categoriilor de utilizatori. Pentru cereri de oferta si comenzi, va asteptam la sediul nostru din str. Alverna, nr. 77, ap. 55 sau la telefon 0264 / 595606” – a precizat Alina Badea, Director Sucursala in cadrul S.C. CORAL IMPEX S.R.L.

 

 

.ro

foto: sxc.hu


Nota: Material cu caracter publicitar.

 

Adauga comentariu