Cum sa nu te indragostesti de Floresti?

Comentarii

goe

21.10.2014 18:30

"Primarul" asta este decat un tractorist care a nimerit din greseala in biroul ala din primarie... Greseala asta costa insa Florestiul 4 ani de stagnare si multe milioane de euro pierdute.

vali

21.10.2014 19:42

sa lasam exagerarile si sa fim si realisti... unde cad balcoane?, sau ce ai cu animalele, te-ai mutat intr-o comuna nu in centrul Clujului? Ce vina au oamenii care traiesc din cresterea animalelor, si cultivatul pamantului, nu pot sa fie toti ingineri, doctori etc, nu iti place cauta o garsoniera conf 3 in Cluj si te poti muta

Ioana Radu

21.10.2014 20:16

Mare jurnalist mic, d-ra Ioana Oros...Florestiul nu reprezinta exclusiv cartierele supraaglomerate unde exista probleme de canalizare sau langa care exista ferma de pui. D-ra Oros care -probabil-locuieste intr-o garsoniera/apartament de Manastur/Grigorescu/ Gheorgheni se considera superioara celor care locuiesc in Floresti in case pe care si le-au construit singuri, cu gradini si INTIMITATE de care se bucura dupa bunul plac. Sa fie, oare, de vina superioritatea oferita de nr de centimetri aferent tocurilor sau cea a modului obtuz de generalizare aferent jurnalismului subiectiv? Dl. Sulea face parte din aceeasi categorie, desigur.

Adauga comentariu