Cum s-a ocupat primarul din Turda, Cristi Matei, de pipița Gianina, urcand-o de la presedinte al TSD Turda la statutul de... nora. Traseul fulminant al unei ariviste!

Filiala PSD Turda ar putea fi foarte bine redenumita PSD Compania de Apa Aries sau PSD Numai familia Matei. Fiindca actualul primar PSD, Cristian Matei, ala care a venit la lansarea candidaturii sale din 2016 beat, si-a concentrat toate eforturile ca sa isi puna toate neamurile, toate pipitele, toti prietenii si rudele lor in posturi suculente.

O poveste aparte este ascensiunea fulminanta a unei pipite pe nume Gianina Ciobanca, o tanara pesedista pe care Matei a sustinut-o de la spate sa parvina politic, tanara care a ajuns in cele din urma nora lui Matei. Pentru Gianina, Cristi Matei are o aplecare aparte, caci s-a straduit mereu sa o priponeasca in functii politice sau pe posturi nemeritate.

In 2012, liderul PSD Turda, Cristian Matei, o impunea cu forta pe tanara Gianina direct in functia de presedinte al organizatiei de tineret al PSD, fapt relevat cu o fina ironie de publicatia Turdanews care nota:

Bine, Cristi o impusese si pe postul de director adjunct cu forta politica, asta pentru ca Gianina nu indeplinea criteriile legale.

Cu o virilitate politica crescanda, Cristian Matei, sef PSD Turda, a luat-o sub mantia sa protectoare pe Gianina si s-a implicat adanc in rezolvarea situatiei sociale a acestei fatuci: folosindu-se de alianta USL-PPDD, Matei a tras sfori ca pipita Gianina sa primeasca o locuinta sociala NOUA, ca era atat de defavorizata social, mai ales cand, in fustita ei mini, ii plangea lui Matei ca e la fel de indreptatita sa primeasca locuinta, cam la fel cu familiile nevoiase din Turda.

Mulţi turdeni care au aflat de această repartiţie, au considerat-o o mare nedreptate, întrucât directoarea adjunctă de la colegiul turdean nu era un caz social, în opinia lor.

Nu conteaza ce cred cetatenii, pentru Cristi Matei conteaza sa isi puna pilele in posturi cheie. Pe Gianina nu a parasit-o ca tutore politic, astfel ca in 2014 o regasim consilier de marketing la Salina Turda, sa mananca si gura ei ceva post fara prea multa munca:

 

Ideea e asa: ca Matei a impins-o de la spate pe Gianina mai mereu in ultimii ani. Cand a ajuns primar, a bagat-o si pe proiectele Primariei, apoi in casa, ca nora: iatra cum arata declaratia de avere a Gianinei de acum Matei, in 2012 era o parlita care primea in mod nedrept o locuinta sociala noua, in 2018, avea deja proprietati cu nemiluita.

A ghidat-o in cariera profesionala impunand-o ca directoare de scoala pe Gianina dupa un concurs pierdut de 3 ori si contestat de tzaspe mii de ori. Atatea contestatii s-au facut pana cand Gianinuta s-a vazut directoare de scoala:

Deci nora e acum pe noua declarartie de avere si directoare, si sugativa de bani din primarie. Pai, nu e bine?

Adauga comentariu