Cum s-a ingrasat consilierul judetean PSD Petre Pop halind din apa banilor publici ai Companiei de Apa Aries

Masonul Petre Pop, amator de sex chat si consilier judetean al PSD, cu o activitate invizibila, este din 2012 si presedinte in Consiliul de Administratie al Companiei de Apa Aries, postura din care are grija sa isi puna neamurile pe postur caldute in regie, o mica rasplata a faptului ca il slugareste bine si temeinic pe Cristian Matei, primarul Turzii. 

Peste tot, pe facebook, in benzinarii, Petrica Pop pozeaza intr-un intelectual rasat (hahaha), mare maestru in masonerie, ca un neprihanit al politicii clujene. In fapt, Pop este un hoitar al banului public, ca multi dintre politicienii Romaniei. Azi va mai aducem o dovada care arata cat de nesimtit e acest consilier judetean, cat de nehalit e.

Am pus mana pe doua contracte de "prestari servicii" intre Compania de Apa Aries unde Pop este presedintele CA-ului si Asociatia Tinerilor Tim-Tin, un ong unde presedinte este tot Pop Petre.

Practic, din doua contracte de publicitate cu servicii fictive, Popica si-a tras 19 000 de lei (vedeti si facturile) din banutul public scotand de la regia de apa si ducand cascavalul la propria asociatie.

Pai cum sa nu fie fain, nenem sa fii social-democrat? 

 

 

 

Adauga comentariu