Cum a ramas Teatrul National din Cluj fara actori

Absolventii de actorie din toata tara sunt asteptati sa se inscrie in baza de date a Nationalului clujean, lansata marti, 2 iulie. Termenul-limita al inscrierilor este 15 iulie. Cei interesati trebuie sa aiba o diploma de actor sau adeverinta in cazul absolventilor din 2013 si varsta intre 20 si 35 de ani.
 “Dorim sa avem o alternativa atunci cand actorii nostri lucreaza la 3-4 spectacole in acelasi timp. Nu este corect sa fie suprasolicitati. Pana acum ne descurcam cum puteam, programam repetitiile in asa fel incat sa nu se suprapuna”, explica Cristian Avram, reprezentant al De partamentului de Marketing, Comunicare & PR al Teatrului National “Lucian Blaga” din Cluj-Napoca.
Actorii care vor sa intre in evidenetele institutiei clujene trebuie sa trimita pe adresa de e-mail castingtncluj@gmail.com un CV 5 fotografii (head shot si full shot), precum si alte materiale pe care le cred relevante.
“Atunci cand va fi nevoie de mai multi actori se va face o comisie, care va analiza CV-urile din baza de date, vor viziona filmarile si apoi cei selectati vor fi chemati la repetitii la Cluj. Asta depinde, desigur, de banii pe care ii vom primi de la Ministerul Culturii pentru spectacole”, puncteaza oficialul Teatrului National.
Actuala baza de date a institutiei cuprinde 37 de actori.

Adauga comentariu