Cum poti ajunge profesor universitar la UMF Cluj daca esti finul doamnei decan Anca Buzoianu

La UMF Cluj, in asteptare, pitita dupa grimase si pufaituri de mirare, sta Anca Buzoianu, doamna profesor, sotie de milionar, care aspira la statutul de rector al UMF Cluj.

Pana sa fie organizate alegerile, mai e ceva timp, dar doamna Anca copcioleste din timp pozitii de profesori universitari, ca nu se stie cand o sa aiba nevoie de slujitori care sa o sustina in cazul unei batalii.

Cand e vorba de altii de prin UMF, Anca nu se sfieste sa ii barfeasca pe greii universitatii acuzandu-i de malversatiuni si golanii, pozand intr-o fecioara universitara, evident, fara de prihana.

Ei bine, o sa va aratam noi putin in avans, asa cum face Pro TV la filmele proaste, cateva imagini relevante despre CE FEL de rector ar putea fi Anca Buzoianu, DACA ar ajunge in asemenea pozitie.

Anca Buzoianu ar fi un rector nedrept, care ar promova nepotismul si tupeul, ca sa isi puna neamurile in functii. De exemplu, pe Sorin Man, care infloreste peste noapte in fotoliul de profesor universitar, chiar daca nu a castigat un grant in calitate de director (criteriu obligatoriu conform legii educatiei). La UMF Cluj, doamna Buzoianu are alte rigori academice. Ca sa ajungi "profuniv" trebuie sa fii finul 'mneaei.

Grantul de mai jos a fost castigat de cu totul altcineva decat Sorin Man.

 

 

Cu totul intamplator, cel care l-a castigat se retrage subit invocand "probleme de sanatate". Este inlocuit imediat de marea pila a doamnei Buzoianu, finul sau Sorin Man.

 

Odata trebusoara rezolvata si domnul Sorin Goe Man devenit director de program, nasica Anca Buzoianu semneaza pentru ca finutul Sorin Man sa devina "profuniv".

Noi vrem sa il intrebam pe rectorul UMF, domnul Alexandru Irimie, daca asta este setul de valori academice pe care universitatea il are: nepotismul si nasitul.

Apoi am intreba-o pe doamna Buzoianu Anca daca asta e genul de rectorat pe care il are in vedere la viitoarea candidatura.

 

Comentarii

Altii au avut c...

22.08.2017 11:12

Si care este problema, este doar un mic joc de culise.Dacă chiar studiați dosarele de promovare ați fi văzut cum domnul conferențiar Bârsu ajunge profesor fără niciun articol științific ci doar cu câteva eseuri biografice care i-au adus un Hirsch de 1 (o autocitare) și fără niciun grant de cercetare (numai niște conferințe la care a fost organizator).Sau ați fi admirat dosarul doamnei doctor inginer de renume mondial făcută profesoară la biochimie medicală cu nerespectarea cartei UMF, primul inginer (chimist) cu doctoratul în chimie (iarăși contra cartei UMF) profesor la medicină...O sesiune interesantă de promovări. Cereți desecretizarea completă a dosarelor de concurs. 

Ovidiu Matis

22.08.2017 23:15

ei Tudore Tudore, tu vorbesti???

Alt Tudor care ...

24.08.2017 12:43

Consider primul comentariu drept răutăcism deoarece în calitate de membru în comisia de concurs a domnului conferențiar Bârsu pot spune că niciuna din afirmațiile enunțate nu se adeverește.Decanatul a validat cantitativ numărul de publicații și proiecte iar comisia de concurs din care am făcut parte a verificat conformitatea, calitatea și adecvarea la domeniu a publicațiilor și proiectelor candidatului și a votat în unanimitate validarea candidaturii. Eseul biografic, chiar dacă pare inedit pentru unii colegi din facultate, este considerat contribuție științifică în domeniul de candidatură din respectivul concurs.Prin urmare îmi asum fără nicio problemă decizia din acest concurs și cred că primul comentariu este neavenit.Toate documentele de concurs sunt publicate pentru transparență pe site-ul UMF.Tudor DruganPS. În articol documentul prezentat cu semnăturile biroului consiliului de facultate reprezintă validarea cantitativă a dosarului, verificarea de legalitate o face departamentul juridic iar cea de conformitate și adecvare comisia de concurs astfel încât nu văd problema. În plus de când incompatibilitățile au fost extinse până la afini de gradul 4 dinamica echipelor de cercetare este foarte mare.

alt suparat

03.10.2017 15:18
Ce ziceti de transferuri fratilor !

florin

03.10.2017 15:30

no coment

Adauga comentariu