Cum manageriază cetățenii situația din Clujul de cinci troiene – VIDEO

Cantitățile impresionante de zăpadă care au căzut în ultimele zile le dau bătăi de cap clujenilor. Dacă firmele de salubritate își fac treaba și nu prea, clujenii au ieșit la lopată și curăță singuri trotuarele și dau jos zăpada de pe acoperișuri. Unii au solicitat pompierii în ajutor, însă alți cetățeni au pus ei osul la treabă.

Pompierii au fost chemați să intervină în șase locații diferite.

Ca urmare a avertizărilor meteorologice de cod galben pentru ninsori emise, la nivelul județului Cluj nu s-au înregistrat efecte majore, pompierii fiind solicitați să intervină în cursul nopții și al dimineții în șase locații diferite din municipiul Cluj-Napoca, unde arbori sau ramuri de arbori au cedat sub greutatea zăpezii și au căzut peste autoturismele parcate. Nu au fost persoane rănite în urma acestor evenimente, fiind înregistrate doar pagube materiale”, au declarat reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență Cluj.

Așteptăm cu interes și intervenția primarului Emil Boc să ne spună cum a amendat firmele de salubritate și cum a fost filmat în timp ce dădea la lopată să își facă drum liber din Zorilor până la Primărie. Până atunci, Cluj-Napoca își poate schimba numele din orașul de cinci stele în orașul de cinci troiene.

Adauga comentariu