Cum isi bate joc Primaria de soferii clujeni: A blocat o strada intens circulata de mai bine de patru luni

O vara intreaga soferii clujeni au injurat, inghitind in sec gaze de esapament, administratia publica locala pentru proasta gestionare a santierelor din oras. In prezent, Primaria si firma Kiat, cea care se ocupa de proiectul de reabilitare a tramei stradale, continua bataia de joc la adresa clujenilor. In fata Operei Maghiare, soferii sunt obligati sa astepte pana cand calatorii se urca in tramvai, deoarece strada ce ocoleste statia de tramvai este blocata de utilaje, borduri si masini oprite.

Au trecut mai bine de 45 de zile de cand Primaria anunta ca lucrarile de reabilitare a tramei stradale de pe strada Baritiu si in piateta din fata Operei Maghiare au fost finalizate, si ca urmeaza sa se faca finisajele de rigoare. Cu toate acestea, lucrarile din fata Operei Maghiare sunt departe de a fi finalizate, iar aleea care permitea soferilor sa ocoleasca statia de tramvai este inutilizabila din cauza depozitarii paletilor cu granit. Din  acest motiv soferii, care vin dinspre strada Baritiu si doresc sa isi continue drumul pe malul Somesului pe langa Parcul Central, sunt nevoiti sa astepte minute bune pana cand calatorii urca si coboara din tramvai, formandu-se astfel coloana care de multe ori bocheaza intersectia.

"In fiecare zi trec pe aici. Am asistat de multe ori la blocarea intersectiei cu Emil Isac mai ales la orele de varf din cauza tramvaiului oprit in statie. Nu inteleg de ce nu elibereaza strada de prostiile astea de borduri. E asa de greu sa permita accesul masinilor cum era inainte? Nu au niciun pic de gandire. Fac totul numai cum ii taie capul, fara sa se gandeasca si la noi cei care ne mancam nervii zi de zi in trafic”, a afirmat Mihai H, un sofer de taxi.


Situatia semnalata de taximetrist treneaza de mai bine de patru luni de zile, iar cu toate acestea administatia locala nu a luat nicio masura petru a fluidiza traficul in zona. Nici cei trei muncitori prezenti azi pe santierul din fata Operei Maghiare nu par a fi prea interesati de cum se desfasoara traficul, acestia odihnindu-se la soare, sprijiniti de semnele de circulatie.

Adauga comentariu