Cum își bate joc Consiliul Județean de locuitorii din sate și mimează reparațiile drumurilor – FOTO

În urmă cu opt ani i s-a atras atenția prima dată lui Alin Tișe asupra stării dezastruoase a drumului dintre localitățile Pâglișa și Panticeu. De atunci, conducerea Consiliului Județean Cluj a reușit să umple gropile cu nisip și atât. Locuitorii din zonă spun că drumul arată mai rău ca în 1995. 

Ziar de Cluj a mai scris în martie despre dezastrul drumului dintre Păglișa țo Panticeu. Drumul acesta îi era cunoscut lui Alin Tișe încă din primul său mandat. La fel arăta și acum 8 ani când i s-a atras prima adată atenția asupra stării sale printr-un memoriu. De fapt, la fel arată drumul spre Pâglișa din anul 1970, an în care s-a rupt. 

Între timp, s-au făcut lucrări de “reparații”. 

paglisa panticeu

“Ați avut un articol prin primăvară cu privire la sectorul de drum dintre localitățile Pâglișa și Panticeu. Atunci era ca și după război. Vă rog să verificați în poză ce soluție modernă a ales Consiliul Județean în anul 2018 pentru a repara drumul. Prin anul 1995 când mă duceam la bunici la țară acest drum era mai bun. Au astupat gropile cu pietriș. E un praf în zonă numai bun de respirat”, ne-a scris Remus Mureșan, un cititor, care a realizat și câteva fotografii. 

Vom reveni cu amănunte referitoare la lucrările de modernizare a acestui drum. 

Citește și:

Drumul Județean 161 este de 8 ani un coșmar pentru șoferi. De 8 ani, autoritățile promit promisiuni

Adauga comentariu