Cum isi arata afectiunea barbatii

Femeile simt nevoia sa se exteriorizeze, sa spuna in fiecare clipa cat de drag le este omul ce le sta alturi “si la bine si la rau”, cat de multa nevoie au de dragostea lui si de siguranta imbratisarilor de fiecare zi. Pe de alta parte, masculii cred ca, daca spun de mai multe ori pe an “Te iubesc!”, sunt niste femeiuste deghizate. Si totusi, sa stiti ca si ei simt, din cand in cand nevoia de a spune ceea ce simt. Numai ca o fac prin gesturi si cuvinte aparent nesemnificative, in care sunt ascunse cele doua cuvinte magice.

 

 

Simplu “te iubesc”

Pentru majoritatea barbatilor, aceste cuvinte reprezinta un pas important intr-o relatie. Barbatii nu spun “te iubesc” decat daca simt ca nu pot tine ferecate sentimentele in interiorul lor, simt ca plesnesc daca dau drumul valurilor de iubire.

 

 

Pentru unii barbati, aceste cuvinte sunt simbolul responsabilitatii supreme pe care sunt gata sa si-o asume. Pentru altii, dimpotriva, “Te iubesc!” este o modalitate de a-si dovedi ca sunt barbati si ca isi pot invinge temerile cele mai ascunse. Cand pronunta, cu mana pe inima “Te iubesc!”, nu inseamna neaparat ca sunt sinceri. Inseamna, totusi, ca isi iau viata in propriile maini si i-o ofera ei, iubitei.

 

 

Pentru barbatii sensibili, ca mai exista si asemenea specimene, “Te iubesc!” este un soi subtil de invitatie , un mod de cerere in casatorie. Inainte de a rosti aceste cuvinte, barbatii se simt foarte siguri pe relatia lor. Masculii isi demonstreaza iubirea prin gesturi, insa “Te iubesc!” mai poate insemna si “Nu te voi parasi niciodata. Voi fi aici, langa tine, ori de cate ori vei avea nevoie de mine!”

 

 

Micile daruri

Exista o multime de mici cadouri pe care barbatii le achizitioneaza cu scopul de a arata iubitei cat de mult o apreciaza. Cele mai evidente merg de la buchete imense de trandafiri rosii, la cutii de bomboane impachetate delicat si legate cu fundite rosii.

 

 

Insa, exista si altfel de cadouri, nu atat de concrete, de care femeile nu isi dau seama imediat. De exemplu, barbatii pot darui din timpul lor pretios femeii care ii este alaturi. Atunci cand sotul sau prietenul dvs. petrece mai mult timp ca de obicei in compania dvs., incerca ca incerca sa va arate cat de mult va iubeste, chiar daca nu o spune. Cand un barbat va ajuta la treburile de casa, cand se ofera sa mearga la cumparaturi, cand va scoate in oras, sa luati masa, fara vreun motiv semnificativ – aniversarea zilei de nastere sau de casatorie – cand va aduce cafeaua la pat, dimineata sau va spune cat de mult ii place cum aratati abia trezita din somn, vrea sa va comunice, intr-un limbaj simbolic, dragostea lui.

 

 

Gesturi care tradeaza afectiunea

Dragostea poate fi aratata si prin mici gesturi fizice, de la o strangere de mana spasmodica, pana la actul propriu-zis al dragostei. Cel mai adesea, barbatii isi arata afectiunea in timp ce fac dragoste. Pentru ei, acest act este apogeul intimitatii. Contactul fizic darama barierele impuse de prejudecatile sociale, de care va izbiti in viata de zi cu zi in convietuirea de cuplu.

 

 

In timp ce fac dragoste, barbatii se simt apropiati nu numai fizic, dar si sufleteste de femeia cu care impart patul. Cu toate acestea, pentru majoritatea barbatilor, actul sexual se reduce la imbratisari pe o canapea, fara a avea vreo implicatie psihologica. Feriti-va cat puteti de acest tip de masculi, pe care ii puteti recunoaste destul de usor – dincolo de gesturile dragalase si de semnele superficiale de afectiune – prin ocheadele mai mult sau mai putin pofticioase pe care vi le arunca din cand in cand.

 

 

Prezentarea iubitei familiei lui

Este iarasi un pas important pe care multi barbati – chiar in toata firea se tem sa il faca. Familia si pietenii apropiati sunt cei pe care un barbat ii cheama sa aprobe relatia lor. Masculii sunt construiti destul de ciudat. Ei simt nevoia de a li se da cartonasul verde, de a fi aprobati in tot ce fac – de altfel, acesta este unul dintre secretele de a patrunde adanc in inima unui barbat.

 

 

Pe de alta parte, acest gest social inseamna ca el este mandru de dvs., ca vrea o relatie serioasa si ca este gata sa isi asume toate consecintele deciziei sale.

 

 


Adauga comentariu