Cum i-a rescris Liviu Alexa comentariul de pe Facebook al deputatei tradatoare Cristina Burciu

Cristina Burciu, deputata tradatoare din Turda, a fost exclusa ieri din PSD de catre Comitetul Executiv National, care i-a dat un sut in dosul fustei pentru gestul sau. 

Burciu s-a simtit datoare sa amestece in propriul rahat si a publicat un mesaj plin de blablauri si ala cu putine like-uri, ca pe matusica asta nu o stie nici dracu in Turda, daramite in judet:

Prompt, seful PSD Cluj i-a rescris mesajul in stilul sau inconfundabil, publicandu-l la sectiunea comentarii a paginii lui Burciu:


"Trebuia sa ma astept la decizia conducerii PSD avand in vedere ca sunt sluga lui Cristian Matei care m-a pus sa faca asta și voi activa pentru moment în grupul deputaților TRADATORI. Subliniez însă că, fiind o javra politica, am lasat la latitudinea stapanului meu, Matei, hotărârea de a vota un nou guvern. Consider însă că am dat dovadă de curvasarie politică, deoarece nu mi-a pasat niciodata de tara, ci de felul in care Matei imi smantanea salariul de deputat ca sa ii tin trei curvoance in solda. țara nu putea merge înainte într-o situație de criză permanentă, aveam nevoie de buget, de funcționarea instituțiilor statului, de plata salariilor și a pensiilor. Toate acestea ar fi fost în pericol în cazul în care noul guvern nu ar fi fost învestit.
Pe de altă parte, este regretabil că PSD a ajuns în această situație, de a pune o tampita ca mine ca deputat, avand in vedere ca mie imi era destul sa fiu sluga lui la Compania de Apa Aries, pierde guvernarea prin moțiunea de cenzură, din cauza unui slab management politic și a incapacității conducerii de a menține un climat de unitate și solidaritate. Personal, nu am niciun regret, fiindca regrete au Doamnele, nu sclavii. Voi avea în continuare respectul cuvenit pentru orice curelusa si zgarda pe care mi-o intinde Obosila Matei, cu speranța că voi reuși intr-o zi sa fac nu numai "Culcat", ci si sa stau in doua labe, asa cum stau Oamenii cu Demnitate.
Îmi voi continua activitatea parlamentară pe aceeași linie de dormitare si incasare a simbriei, fara sa fac nimic notabil. Pe plan local, voi rămâne în continuare la dispoziția lui Matei si il voi slugari, voi face aport, in fine, voi face orice numai ca sa ma primeasca inapoi in regia de apa, ca a pus-o pe proasta aia de Sarmiza in locul meu ca sa ma aiba calda . Îl voi sprijini pe matei si daca va fi beat si daca va fi treaz, în măsura prerogativelor mele de pechineza, să își rezolve problemele si ce mai are de smecherit pana isi va lua un sut in cur de la electorat. Cristina Burciu, sclava".

Adauga comentariu