Cum face impostorul Ionel Lespuc „audiență” și „trafic” la domeniul .ro media 9: are promoție. La un click dat pe un articol se mai adaugă unul

Presa clujeană este plină de impostori. Cei mai mulți aciuați în APPPC: unii dintre ei dorm pe sinecuri lunare la TVR Cluj, alții dau limbi în cur pe bani de prostituție, așa cum face Claudiu Pădurean, iar alții își înfoaie coada precum curcanii, pretinzând că sunt mai mari decât trebuie.  

Unul dintre impostorii presei clujene, care își permite să se compare cu noi, cei de la Ziar de Cluj, este Ionel Lespuc, zis și Spermuc (toți prietenii lui știu de ce).  

V-am zis zilele trecute cum își face el rost de reclamă de la unii dezvoltatori imobiliari. V-am spus de asemenea, că ziarul lui nu există e doar un domeniu .ro. Că redacția lui nu există, e doar el singur în „proiectul” media9. Nu are angajați, nu are colegi de redacție.  

Domeniul .ro media9 nu are nici măcar audiența afișată. Spre deosebire de Ziar de Cluj care este auditat SATI, și care, de exemplu, în week-end a avut 100.000 de cititori unici.  

Lespuc se ferește să afișeze orice tool de măsurare de trafic fiindcă, ce să vezi, proiectul lui media nu există nici din acest punct de vedere. Astăzi voi dovedi și că puțina lui audiență este și ea falsificată. Lespuc este un fraudator, un hoț împuțit de click-uri, după cum vedeți din următorul video. Practic la fiecare click al unui potențial cititor, motorul din spatele media9.ro afișează nu click-ul respectiv, ci mai adaugă unul. Așadar când vedeți că un articol a fost citit de 700 de ori, el de fapt a fost citit de 350 de ori.  

Felicitări, impostorule! 

Adauga comentariu