Cum e finisata strada Gheorghe Baritiu: se da de cateva ori cu matura, apoi se bate cu bocancii

Pe strada Gheorghe Baritiu, lucrarile de modernizare a tramei stradale se apropie de sfarsit. Pentru ca nu mai e mult de lucru, iata, nici efortul nu mai e la fel de mare. Un maturat, cateva batai cu bocancii si, gata, strada e buna de umblat. Un clujean a surprins intr-o fotografie momentul inedit si a facut-o virala.

Clujeanul Claudiu Jeler a distribuit o fotografie prin care explica fiecare etapa a lucrarilor de modernizare privind strada Gheorghe Baritiu. Este deja binecunoscut faptul ca aceasta a stat in santier mai bine de un an. Insa, chiar si in ziua de azi, mai trebuie retusata prin cateva tehnici simple. 

Redam mai jos descrierea si explicatiile lui Claudiu Jeler:

,,”grup” de specialisti cu inalta calificare in finisaje pavaj granit in exercițiul funcțiunii. Era unicul, pe tot traseul de la intersecția cu Regele Ferdinand pâna la Opera Maghiara. Materialul de umplutura dintre rosturi, era indesat prin maturare (cu maturoiul din dotarea specialistului) si consolidat prin vibrare cu bocancul. s-apoi asa, cum sa nu iasa exemplar trotuarele?! Calitate vere. Lucru manual", incheie acesta.

Sursa Foto: Facebook Claudiu Jeler

Comentarii

Victoria Moldovan

26.02.2016 19:44

 Intr-adevar, lucru de mantuiala  cu ditamai granitul! Care sunt firmele ce se pot lauda cu aceste lucrari, nu numai pe strada Baritui?! Dar te intrebi si cine a condus lucrarile? Era cumva nevazator? Ca sa nu mai intrebi, unde s-a ascuns beneficiarul, de n-a vazut ce se intampla, luni de zile, cat a durat "modernizarea"? Ma tem ca sunt intrebari retorice. 

Adauga comentariu