Cum a devenit responsabilul financiar al Federatiei Share demisionarul Bogdan Buta

Bogdan Buta este profund ofensat de fiecare data cand numele ii este asociat cu Federatia Share in materiale de presa care scot la iveala neregulile din aceasta organizatie. Se da cu fundul de pamant pe Facebook si se plange de rea vointa cand sunt publicate smenurile din spatele finantarii “celui mai dorit eveniment din Romania”.

Este acelasi Bogdan Buta care isi dadea demisia “de onoare” din functia de director general al Federatiei Share in 29 noiembrie 2014 pentru a demonstra ministrului pe atunci Aurelia Cristea ca nu are nimic de ascuns sau de castigat din aceasta pozitie.

Numai ca, surpriza! cine credeti ca este responsabilul financiar al Federatiei Share in 8 decembrie 2014 cand s-a semnat contractul de finantare cu Primaria pentru cei 1,8 milioane de lei? Acelasi Bogdan Buta care nu mai are nicio treaba cu Federatia Share, care a demisionat din organizatie in 29 noiembrie, adica cu mai bine de o saptamana inainte de semnarea contractului. Sau, stati! Ar trebui sa citim 29 noiembrie in stil american?

 

Adauga comentariu