Cum a blocat un sofer cu tupeu parcarea CTP de la Polus

Nesimtirea fara margini a unui sofer clujean a blocat accesul autobuzelor CTP in statia de la Polus Center. Ieri seara, in jurul orelor 19.00, pentru ca afara turna cu galeata si probabil ca masina nu a fost dotata din fabrica cu umbrela, soferul Rover-ului din imagine s-a gandit ca cel mai bine e sa parcheze la poarta numarul 1 de la centrul comercial Polus. A devenit obisnuinta ca nesimtitii sa ocupe cu tupeu parcarile destinate persoanelor cu dizabilitati, insa aseara soferul respectiv, pe langa faptul ca a oprit pe trecerea de pietoni, a blocat si accesul autobuzelor 43P si 24B in statie. Calatorii au fost nevoiti, pentru a urca in mijloacele de transport public, sa treaca printr-o balta cu adancime de peste 10 centimetri formata chiar la intrarea centrului comercial, locul unde autobuzul a reusit sa intoarca dupa cateva minute de claxoane si nervi ale soferuui de pe linia 24B.  

 

 

 

Comentarii

AB

19.08.2015 13:43

Asteptam ca Politia Rutiera sa anunte amendarea soferului nesimtit  pentru nerespectarea legislatiei in vigoare. Cit mai multe poze despre mitocanii in trafic, puse pe internet, urmate bineinteles de amenzi usturatoare vor ajuta la disciplinarea nesimtitilor.

adi

19.08.2015 15:11

da...siiii...???...l-a amendat cineva ?, au venit aia cu ridicatul masinilor ?...sau pardon ...ca nu mai au voie !  Banii doar ii ustura pe romani....doar ca nu le modifica nesimtirea ! :-(

jan

19.08.2015 15:30

unde e politia in cazul de fata ,de ce sunt platiti de catre noi, asa se intampla cand politia e mana in mana cu nesimtitii acestor masini ,nu a avut nimeni o brisca pentru cauciucurile lui? 

Adauga comentariu