Cum arata o tanara care nu se mai epileaza de 8 ani

O studenta cu pilozitate in exces a postat online fotografii cu ea si a scris un eseu in care a explicat de ce a ales sa nu se mai epileze.

Yasmin Gasimova, 19 ani, din Reading, Marea Britanie, si-a pozat picioarele, barbia si abdomenul, a postat online imaginile si a spus ca sunt deja ani buni de cand se accepta asa cum este si chiar este mandra ca are par in exces pe corp, relateaza Daily Mail.

Tanara spune ca renunta doar la parul facial, pentru ca uneori este incomodata de el. Studenta la informatica si filozofie, care este acum in primul an de studii la Universitatea din Liverpool, estimeaza ca nu s-a mai epilat de 8 ani si ca se simte foarte confortabil cu parul de pe corp.

Yasmin a scris un eseu pentru ziarul studentesc The Tab in care, printre altele, a spus: "Nu este infrisosator sa fii paroasa. Intr-o societate in care toata lumea se asteapta ca femeile sa se epileze, nu-mi este rusine sa recunosc ca eu n-o fac. Renunt la parul din anumite zone cand merg in vacanta, la plaja, insa, daca ma intalniti intr-o zi normala, sa nu fiti surprinsi cand o sa-mi vedeti parul de maini si ce picioare paroase am".

Adauga comentariu