Cum ar fi dacă Boc s-ar zbate şi pentru interesul clujenilor aşa cum se zbate pentru Buta şi Untold?

Se fac pregătiri pentru Untold la Cluj: incidenţa cazurilor de Covid a scăzut la 2 la mie. Iar Emil Boc o ţăine gaia-maţu cu organizarea festivalului de muzică pe stick în care legea este abolită timp de patru zile şi trei nopţi, în numele unui "câştig" material pentru Cluj-Napoca: punguţa cu doi bani pentru "reabilitarea" distrusului Parc Central şi tonele de covrigi şi şaorme consumate de festivalieri (că din chiriile nedeclarate la FISC nu trăieşte oraşul, din contră, rămâne povara creşterii acestora după fiecare invazie festivalieră).

Singurul câştig material este pentru organizatorul acestei mânării pseudo-muzicale. Restul, speră Boc să îi fie lui câştig de PR (tinerelul de el). Dar dacă lucrurile stau conform comunicărilor oficiale şi persoanele vaccinate pot fi purtătoare ale virusului SARS-COV-2, atunci cum îşi permite Emil Boc să aducă peste clujeni câteva zeci de mii de posibili purtători ai virusului? Aşa mare e foamea de bani şi de imagine?

Apropos, DE CE NU S-A CONSTITUIT PRIMĂRIA CLUJ-NAPOCA PARTE CIVILĂ (cu pretenţiii la despăgubiri materiale) LA PROCESUL PRIN CARE VLAD POP, șeful Federației SHARE A FOST CONDAMNAT LA 2 ANI ŞI PATRU LUNI ÎNCHISOARE ŞI confiscarea sumei de 1,8 milioane de lei, echivalentul a 400.000 euro, pe care instanţa a considerat-o ca fiind dobândită prin infracțiune? Doar pe banii clujenilor s-a realizat mânăria numită UNTOLD!?

Aşteptăm un răspuns de la onor municipalitatea!

CITEŞTE: Plângerea făcută de Liviu Alexa în cazul fraudei UNTOLD s-a lăsat cu 2 ani și 4 luni de închisoare pentru VLAD POP, șeful Federației SHARE! Buta de la UNTOLD și-a îngropat prietenul

Revenind, în obsesia de PR a lui Emil Boc a fost atras şi premierul Florian Cîţu care s-a trezit declarând:

”Vom avea aceste evenimente pilot în Bucureşti şi Cluj, dar eu sunt sigur că rezultatele vor fi bune şi putem să ne gândim la astfel de evenimente”, a spus Câțu într-o declarație de presă. ”În București, Cluj, Timișoara, Constanța, cam toate sunt peste 20% cu rata de vaccinare. Cluj Napoca e la 34% de exemplu. Deci în orașe avem un ritm puternic și trebuie să-l păstrăm. Aici e legătura dintre scăderea numărului de persoane infectate și creșterea celor vaccinate”.

E bine că se fac experimente pe clujeni! Iar sprijinul filialei clujene a PNL cu declaraţii din acestea se obţine.

Dar, sperăm ca măcar de această dată legea să fie respectată. Să nu se mai rechiziţioneze pe sume de trei lulele, trei surcele, Parcul Central. Să nu se mai pună oraşul preş la picioarele plodului de SRI-ist, Buta. Să nu mai urle muzioca până în zori - că deh, ordonanţele militare îi obligă pe cetăţeni să stea în case după ora 22 şi cu masca pe figură până măcar pe 1 august. Şi să-şi plătească din buzunarele proprii plodul de SRI-ist jandarmii, miliţienii, elicopterele şi deranjul de circulaţie.

Mulţumim.

Adauga comentariu