Cui i-a mai dat despăgubiri Crinuța Dumitrean, fosta șefă a ANRP

Crinuţa Dumitrean a fost arestată preventiv pentru 30 de zile în cel de-al patrulea dosar deschis de DNA pentru despăgubirile ANRP, deși e însărcinată în 7 luni. Ea l-a despăgubit chiar şi pe iubitul ei pe vremea când era şefă la ANRP.

Cristian Agalaopol a primit despgagubiri pentru un teren din Cluj. Si nu este singurul apropiat pe care l-a ajutat cu bani din bugetul statului. Crinuta Dumitrean a acordat despagubiri si pentru un văr, aproape 3 milioane de lei. Tot pentru un teren din Cluj, scrie stiripesurse.ro.

Printre cei care au beneficiat de despăgubiri de la ANRP în timpul şefiei Crinuţei Dumitrean s-a regăsit şi vărul acesteia, Gabriel Moroşan. De altfel cei doi au fost şi asociati într-o firmă din Bistriţa Năsăud. Când verişoara sa a plecat în Capitală, acesta a rămas cu întreaga societate.

În 2010, Cristian Agalopol cumpărase alături de Gabriel Gheorghe drepturile litigioase pentru un imobil cu mai multe apartamente din Cluj. În vremea aceea, Agalopol era căsătorit cu Ileana Agalopol, fost director al firmei lui Adriean Videanu. Astăzi, banii din despăgubiri sunt investiţi de cuplul Dumitrean-Agalopol într-o proprietate pe care cei doi au achiziţionat-o în nordul Capitalei, în cartierul Băneasa, anunță Antena 3.

 

Adauga comentariu