Cu patru luni inainte de festival, Electric Castle a vandut deja mii de bilete

Mai sunt 120 de zile pana la Electric Castle, dar mii de romani au cumparat deja bilete pentru cea de-a doua editie a festivalului de la Bontida. Aproximativ 5.500 de bilete au fost vandute pana acum pentru evenimentul care va avea loc intre 19 si 22 iunie.

Anul trecut, aproximativ 12.000 de oameni pe zi au intrat in curtea castelului de la Bontida in perioada Electic Castle. In total, au fost 30.000 de vizitatori, potrivit organizatorilor. Anul acesta, reprezentantii EC isi propun sa isi bata propriul record si sa ajunga sa atinga capacitatea maxima a locatiei de 20.000 de vizitatori pe zi.

Peste doua zile, organizatorii vor anunta un nou rand de artisti ce vor performa pe scenele de la Bontida. Pana acum, fanii nu au fost dezamagiti. 

Cunoscutul DJ Rusko, considerat unul dintre cei mai buni DJ din lume si unul din fondatorii dubstep-ului, vine in vara pentru prima data in Romania si va canta pe scena Festivalului Electric Castle de la Bontida. Line-up-ul din acest an include nume ca: Dub Pistols, Wilkinson, Foreign Beggars si Kraak & Smaak, DJ EZ, Thievery Corporation, DJ Fresh,  olandezii de la King Shiloh Soundsystem sau Slow Magic.

sursa foto: facebook

Adauga comentariu