Cu ce utilaj a intervenit Emil Boc personal pentru deszapezirea Clujului

In aceasta dimineata Emil Boc a fost fotografiat de niste cetateni de pe strada Fericirii care ne-au trimis o poza, nu stim cat de reala, cu primarul Clujului intervenind la deszapezire cu un utilaj inedit: cu aceeasi coasa cu care acum 12 ani cosea iarba de pe malul Somesului, Emil Boc s-a apucat de cosit zapada intr-o incercare de a demonstra ca coasa (sic!) poate fi folosita si iarna, chiar daca iarna nu-i ca vara:

“Noi, cand eram copii, la Rachitele coseam vara fanul si iarna nametii. De cand am venit la oras, cum fan nu mai este, ne-am obisnuit ca vara si toamna sa frecam menta in primarie si iarna sa cosim troienele de zapada”, a declarat Emil Boc, despre care se stia ca este in Azerbaijan la cules de coropisnite.

Acest text este un pamflet, pe domnul Boc l-a durut in coasa de faptul ca Clujul a fost luni seara un haos plin de troiene.

 

Comentarii

Claudia

05.01.2016 14:07

Eşti cârcotaş, Alexa!Gestul contează, nu?Poate are multe lucruri în garaj, şi coasa era mai la îndemână!Ce nu înţeleg eu e ce cauta pe Fericirii, când strada Zorilor, unde-şi are sălaşul, e plină de omăt!

Adauga comentariu