Cu cat sta mai mult pe stalpi, cu atat chipul lui Victor Ponta stoarce mai multi bani de la partid

Campania electorala s-a terminat, Romania are deja presedinte ales, dar cu toate acestea, candidatii inca ne zambesc din postere, bannere si afise. Stalpii din oras sunt tapitati cu figurile lui Klaus Iohannis si Victor Ponta, mult mai multe decat in urma cu doua saptamani. Elena Udrea inca atarna de podul de la Calvaria, iar Tariceanu zambeste gales pe strada Plopilor.

Pentru ca partidele politice nu se grabesc sa-si dea jos de pe stalpi, Iohannis si Ponta zambesc acum dintre doua drapele. Asta pentru ca autoritatile locale se pregatesc de 1 Decembrie ca la carte si au urcat deja, pe fiecare stalp din centrul Clujului, cate doua stegulete tricolore.

Daca afisele au fost deja platite si nu se mai poate face mare lucru cu ele in afara de a fi reciclate, iar pentru cele de pe stalpi, se plateste chirie administratiei locale. Cu alte cuvinte, cu cat stau mai mult cocotate, cu atat storc partidul de mai multi bani.

In timp ce reprezentantii ACL au inceput deja strangerea lor, cei de la PSD sunt prea suparati sa se gandeasca la afise.

“De luni a inceput operatiunea de strangere a lor; pana la sfarsitul saptamanii ar trebui sa fie curatat tot orasul. Paralel, se va merge si in judet, dar municipiul e prioritar”, spune consilierul local Radu Moisin.

Reprezentantii PSD l-au uitat, insa, pe Victor Ponta, pe stalpi. Pana acum, nu s-a ridicat niciun afis, niciun banner.

“In perioada imediat urmatoare vom strange materialele electorale afisate in municipiu si in restul judetului”, declara Horia Nasra, purtatorul de cuvant al PSD Cluj.  

Referitor la afisele din campania pentru prezidentiale, reprezentantii Primariei Cluj-Napoca sustineau, in urma cu doua saptamani, ca partidele politice au fost deja somate sa le inlature. 

“Politia Locala a trimis somatii la toate partidele politice si toti candidatii care au lipit afise pe teritoriul municipiului Cluj-Napoca, sa le inlature. Daca nu le vor inlatura, vor fi sanctionati”, spuneau acestia.

Cu toate acestea, pana acum nu a fost aplicata nicio amenda, iar Elena Udrea inca atarna de podul de la Calvaria, spunand ca isi doreste sa fie buna pentru toti.

Adauga comentariu