Cu calul prin Cluj: a "parcat” neregulamentar, accidentând două autoturisme VIDEO

Zilele Câmpiei Turzii s-au încheiat recent. Însă, probabil din cauza chefului care s-a întins pe mai multe zile, reprezentanții Poliției din acest municipiu n-au mai ieșit pe teren. Drept dovadă, chiar ieri au fost surprinse imagini memorabile care confirmă parcursul european de neoprit al județului Cluj: calul din parcare. După cât se pare, calul este unul nărăvaș, întrucât a ”parcat” exact printre mașini, accidentând două autovehicule. Deh, proprietarul vehiculului cu tracțiune animală a ținut să parcheze regulamentar, dar din câte se pare, a scăpat ”volanul” de sub control.

 Articolul 71 din Codul Rutier interzice accesul în municipii, pe drumurile publice, a vehiculelor cu tracțiune animală:

”(1) Sunt interzise accesul si deplasarea vehiculelor cu tractiune animala, a masinilor si utilajelor autopropulsate utilizate in lucrari de constructii, agricole si forestiere, a animalelor de povara, de tractiune sau de calarie, precum si a animalelor izolate sau in turma pe drumurile nationale, in municipii si pe drumurile la inceputul carora exista indicatoare de interzicere a accesului”.

După cum reiese din imaginile de mai sus, proprietarul nu se afla la locul accidentului. Însă, cel mai probabil, uitase să tragă ”frâna de mână”.

 

 

 

 

sursa imagini: florinliviutalos/facebook

Adauga comentariu