Csoma Botond nu mai comentează situaţia Annei Horvath, dar le transmite PSD-iştilor să se uite în ograda lor: "Ei au ministru sub urmărire penală"

La nivel local, PSD şi ALDE cer înlocuirea Annei Horvath din postul de viceprimar. Aflată sub control judiciar, viceprimarul se află în concediu din luna octombrie.

Opoziţia din Consiliul Local motivează cererea de demitere a Annei Horvath susţinând că lucrurile se mişcă mai greu dacă în primărie activează un singur viceprimar.

Csoma Botond, care a anunţat în mai multe rânduri şi pe mai multe canale că nu retrage susţinerea politică a actualului viceprimar UDMR, s-a săturat să dea explicaţii şi, mai nou, l-a luat pe "nu comentez" în braţe.

"Nu mai doresc să comentez acum aceste declaraţii ale PSD şi ALDE. Noi vom face o declaraţie publică referitoare la această situaţie la începutul lunii viitoare. Vom face o declaraţie publică, acum nu aş vrea să comentez", a încheiat Csoma Botond.

Liderul UDMR nu a vrut nici să precizeze în ce context se va face această declaraţie.

Ulterior acestei scurte declaraţii, Csoma Botond a revenit, ceva mai vocal şi mai înflăcărat.

"Mă miră puţin acesta iniţiativă a PSD şi cred că aplică o dublă măsură, pentru că Lia Olguţa Vasilescu este sub urmărire penală sub anumite învinuiri şi aspecte penale şi a fost propusă ministru şi este ministru în guvernul Grindeanu. Eu cred că dacă PSD face asemenea afirmaţii, trebuie să se uite prima oară în propria ogradă, iar dacă consideră că la Lia Olguţa Vasilescu funcţionează şi e valabilă prezumţia de nevinovăţie, până ce avem o hotărâre judecătorească definitivă şi irevocabilă, atunci această chestiune este valabilă şi în cazul doamnei Horvath Anna", a completat Csoma Botond.

Comentarii

clujanu

19.01.2017 16:21

concediu din octombrie?? poate fara salar,,trebuia contractul de munca desfacut de atata timp,,,,,,,iar in ceea ce priveste spusele lu ciomalau asta ,,,vorbe de handicapat,,,,,,daca tacea era muuuult mai bine,,,,asa ca se vede gandirea bozgorilor,,,in mare parte,,,,,

Adauga comentariu