CSM prelungește delegarea șefului DIICOT Cluj, Raul Radmacher

Consiliul Superior al Magistraturii a hotărât prelungirea delegării în funcția de procuror șef al DIICOT Serviciul teritorial Cluj pentru magistratul Raul Ramacher, pe o perioadă de șase luni. Culmea, cei de la București nu îi dau voi lui Radmacher să vorbească cu presa, cu atât mai puțin să își prezinte planul de combatere a criminalității în perioada în care județul Cluj devine reper pentru piața substanțelor cu efecte psihoactive. 

Ziar de Cluj a formulat o solicitare prin care cerem ca DIICOT Structura Centrală să aprobe realizarea unui interviu cu șeful DIICOT Cluj, Raul Radmacher, însă conducerea din capitală a refuzat cererea. 

În toamna anului trecut procurorul Florin Mornăilă s-a retras din conducerea DIICOT Cluj, după ce a îndeplinit perioada maximă pe funcția respectivă (două mandate). Consiliul Superior al Magistraturii a decis atunci delegarea procurorului Raul Radmacher în conducerea DIICOT Cluj, ca urmare a faptului că a expirat cel de-al doilea mandat al procurorului Florin Mornăilă. Radmacher a condus în trecut biroul DIICOT de la Bistrița-Năsăud, iar în ultimii ani s-a transferat și a lucrat la Cluj-Napoca. 

Mornăilă a rămas până la pensionare în cadrul structurii de la Cluj. 

 

 

Adauga comentariu