Crucea Rosie Cluj strange alimente pentru nevoiasi

Filiala Cluj a Crucii Rosii Romane desfasoara in aceasta perioada doua campanii: Banca de alimente si promovarea Bazei nationale de pregatire a voluntarilor.

Actiunile au loc intre 21 noiembrie si 13 decembrie si antreneaza 35 de voluntari ai filialei clujene, inclusiv 15 voluntari ai Subfilialei Turda.

Mai exact, Societatea Natională de Cruce Rosie din Romania filiala Cluj deruleaza Campania banca de alimente, in care clujenii sunt invitati sa doneze diverse produse alimentare de baza in locurile special amenajate în incinta hipermarket-urilor Cora și Carrefour Cluj-Napoca, precum si in supermarketul Profi din Turda.

Alimentele colectate in cadrul campaniei Banca de alimente le vor fi daruite intre 8 si 18 decembrie unor persoane defavorizate din Turda si alte localitati din judetul Cluj.

Campania de promovare a Bazei Nationale de pregatire a voluntarilor  Turda in pentru prim ajutor si interventie in situatii de urgenta a Crucii Rosii Romane Filiala Cluj – realizata la Valea Ierii – se va desfasura in incinta Centrului Comercial Polus Center Cluj.

“Va asteptam alaturi de Crucea Rosie Romana filiala Cluj pentru a aduce , impreuna, un zambet pe fetele celor care au uitat sa rada”, indeamna realizatorii campaniilor.

Pentru ca se straduiesc sa organizeze periodic campanii precum Banca de alimente si reusesc sa ii ajute pe nevoiasi sa aiba niste alimente pe masa in preajma sarbatorilor, le spunem Jos Palaria! celor de la Societatea Nationala de Cruce Rosie din Romania filiala Cluj.

Foto: someseanul.ro

Adauga comentariu