Criza refugiatilor e vazuta de la Cluj ca o invazie musulmana organizata. Ionut Tene, amploaiatul Primariei, dar si apropitarul Napoca News, da lovitura vietii la tampenii debitate intr-un singur text

“Intre refugiati, asa zisi pasnici, se ascund luptătorii Statului Islamic care vor arunca Europa in aer. (…) In acest context consider că actualul val masiv de imigranti din Africa de Nord si Orientul Mijlociu nu e consecinta unui crize umanitare, ci un exod bine organizat si finantat pentru o invazie musulmană a Uniunii Europene”, scrie, intr-un articol semnat de Ionut Tene si publicat zilele trecute de napocanews.ro.

Asta sunt, in ochii lui, oamenii care au calatorit 5.000 de kilometri, reusind sa invinga foamea si setea, in cautarea unei vieti mai bune. Oameni care nu mai vor sa vada “brate de copil” in strada, care vor sa adoarma noaptea scapati de gandul ca s-ar putea sa cada o bomba peste ei inainte sa prinda zorii zilei.

Canicula i-a infierbantat rau de tot creierul lui Ionut Tene. Nu suntem specialisti in disfunctii neuro sa-i recomandam Xanax sau Zyprexa, dar ii recomandam functionarului sa bea macar un pahar cu apa rece. Este inadmisibil ca, in numele libertatii de exprimare, toti infierbantatii sa aiba voie sa scrie pe blog ce vor, sa debiteze asemenea ineptii, sa creeze asemenea fracturi de logica.

Faptul ca tampeniile debitate de Tene au fost preluate de site-uri precum Cocoon, Comisarul si alte emanatii perfide ale internetului a incetat, de mult timp, sa fie un lucru ingrijorator. Mai ingrijorator este faptul ca sunt mii de romani subnutriti la minte care au dat share si like la aceste text.

 

sursa foto: infomondo.ro

Comentarii

bbforce

30.08.2015 14:49

Ce interesant, acceasi romanii care ignora faptul oamenii care au calatorit 5.000 de kilometri, reusind sa invinga foamea si setea, in cautarea unei vieti mai bune, cereau azil politic in Germania, pt. ca auf fost batuti (cica) de politie si securitate, fiind prinsi in 1990 ca au lipit afise cu Ion Ratiu.Ce inseamna sa uiti ce ai fost si de unde ai plecat. 

mihai

30.08.2015 15:50

tulai mare-i gradina primariei

S. Adrian

30.08.2015 21:04

Nu e invazie organizata, ci dezorganizata, dar tot invazie e. {ntrebarea mea este, daca ar trebui noi se ne refugiem in tarile lor arabe si musulmane, ne-ar primi cineva? Aproape ca nu, inafara de cazul ca am trece la Islam. Asa ca, in limite rezonabile, sa ne pastram faima noastra de ospitalieri si primitori si sa ii adapostim, ca nu se stie ce va fi maine...

Adauga comentariu