Critica Ziar de Cluj a avut efect – Garden Center Grup a reparat gardul santierului de la Parcul Stefan cel Mare. Asteptam si ritmul de lucru alert – FOTO

Gardul de protectie a santierului de modernizare a Parcului Stefan cel Mare a fost reparat pe portiunea care in urma cu doua zile era daramata la pamant. Ziar de Cluj a semnalat la inceputul saptamanii ca un singur muncitor (excavatoristul) muncea pe santier, in timp ce ceilalti lucratori stateau la cafele si ca lucrarile nu erau imprejmuite corect. Astazi, situatia era diferita de cea din ziua de luni, semn ca „mustrarea” noastra a fost luata in seama.

Miercuri, in jurul orei 11.30, pe santierul Parcului Stefan cel Mare din spatele Teatrului National, era ceva mai multa miscare decat luni. Astazi, pe langa deja celebrul excavator, mai erau cativa muncitori care incarcau in camioane aparatele de joaca demontate si mobilierul urban.

De precizat si faptul ca gardul de securitate care imprejmuieste santierul era reparat astazi.

Citeste si:

Ce a făcut Garden Center Grup în Parcul Ștefan cel Mare într-o lună. Luni dimineața, doar un excavatorist muncea la modernizare – FOTO

Garden Center Grup, firma care executa lucrarile de modernizare, este compania lui Ion Olteanu. El mai are si firmele Eco Distribution SRL, Eco Horticultura SRL, Eco Hortirom SRL, Ro Verde Landscaping SRL, Agrodynamic SRL.

Garden Center Grup a declarat, anul trecut, o cifra de afaceri de 11,4 milioane euro si profit net de 346 mii euro. Numarul mediu de angajati pe care ii avea compania in 2020 era de 218.

Ion Olteanu mai are in derulare un proiect important cu Primaria Cluj-Napoca: Baza Sportiva La Terenuri din cartierul Manastur, investitie in valoare de 5,5 milioane euro. Licitatia pentru acest proiect a castigat-o cu firma Ro Verde Landscaping.

Adauga comentariu