Cristian V., tânărul care a omorât un bărbat pe Calea Dezmirului, arestat pentru 30 de zile și cu dosar penal pentru patru infracțiuni

Un tânăr de 18 ani s-a urcat la volanul mașinii tatălui său, fără a avea permis de conducere. Cristian V. a furat cheile de la mașina tatălui său și a condus ca un vitezoman, prin Cluj-Napoca. Într-o curbă de pe Calea Dezmirului, băiatul a pierdut controlul mașinii și a intrat pe trotuar lovind doi bărbați. Unul dintre aceștia a decedat pe loc, iar celălalt se află în continuare în stare gravă la spital. 

Cristian V. a fost reținut de către polițiști pentru 24 de ore, iar astăzi, procurorul a obținut arestul acestuia pentru 30 de zile. Barbatul decedat avea 27 de ani și era din Iași, venit la Cluj-Napoca pentru a lucra în construcții. 

„În cauză s-a deschis dosar penal pentru ucidere din culpa, vatamare corporală din culpa, conducerea unui autovehicul fără permis și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea polițiștilor. Cercetările sunt continuate de Parchetul de lângă Judecătoria Cluj-Napoca. Tânarul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Măsura a fost dispusă de către Judecătoria Cluj-Napoca”, arată cei de la IPJ Cluj. 

Adauga comentariu